Кире Лазаров

• Креатор на темата Креатор на темата girl*
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
23 април 2008
Мислења
457
Поени од реакции
4
ајде луѓе сега пишувајте шо мислите за наш кире, шо може да мислите, се најдобро, of corse!!
ја едноставно го обожавам, идол ми е од кога знам за себе!

Најдобриот играч во Македонија.И најзаслужен за квалификувањето на Светско Првенство.Само така продолжи Кире!Со тебе сме!

срцка е....и се труди да биде инспиративен кога зборува
дефинитивно најзаслужен, заедно со Борко

Еден е Кире браво за него најзаслужен е он што не однесе на Светско

kire lazarov spored mene e najdobriot makedonski sportist vo bilo koj sport.... golem patriot , mu nudele da igra za hrvatska i spanija a toj glatko gi odbil....

so eden zbor, ZVER !!!!!!!!!

Го пишав ова и на темата 'најдобар ракометар на свет' и пак ќе кажам:
Најдобар ракометар на свет, а потекнува од место каде што немало ракометна сала, е тоа ви се вика ѕвер.

super e kire, igrac od svetska klasa, da imame barem uste 2-3 igraci kako nego ke bideme kako hrvatska vo rakomet, ke mozat voa da ni nosat, ali kako i da e ne ni ide loso
na svetsko ke bideme extra

Имењакот ти е најзакон бе.Да не беше он к.р шо ќе влезевме на светско а и загреб шо ќе тепаа до толку во лига на шампиони.

Најдобар ракометар на свет, а потекнува од место каде што немало ракометна сала, е тоа ви се вика ѕвер.
Градот од каде што потекнува е расадник на ракометари и ракометарки, како што Струмица е расадник на фудбалери.
Само ситуацијата во државата, предрасудите и други фактори влијаеа на јаки момци и девојки да не успеат. Кире Лазаров и Гордана Нацева се исклучок, со голем труд станаа тоа што се.
Инаку, пред 3-4 години ракометарките играа во финале на купот и загубија од Еуростандард.
А сала? Па се гради, и за една година најверојатно ќе има и сала. Ги прашував моите школски ракометарки, а беа дури три, зошто не влезат во супер-лига, и ми одговараа дека нема кај да играт, на отворено игралиште не се дочекува Кометал ЃП. И во право беа...

да да од свети николе е. ама тоа нема врска со салата шо ја немало, тоа е до талентот другар, а и најверојатно и до гените (од татко му, зашо и он бил ракометар на времето)

Го гледам како единствен наследник на големиот Пепи Манасков!
Имав чест и да играм против Кире Лазаров, мора да признам, не е ни малку лесно!
Едноставно дечкото е феномен!

Кире Лазаров е од Свети Николе каде до пред некој месец немаше спортска сала таму,Сега со проектот 35 спортски сали доби и Свети Николе спортска сала.Незнам како успеа чоекот да се изгради во таква средина.Секоја чест за него.Да е жив и здрав

Кире Лазаров е од Свети Николе каде до пред некој месец немаше спортска сала таму,Сега со проектот 35 спортски сали доби и Свети Николе спортска сала.Незнам како успеа чоекот да се изгради во таква средина.Секоја чест за него.Да е жив и здрав
Jas ke vi kazam kako bidejki sum od sveti nikole samo toj i naceva se najpoznati a gi ima eden kup da ne nabrojuvam bidejki ke bidam dosaden dodeka tatko mu bese trener na Ove Pole klubot se drzese kako taka no sega toj ,,ne se zamara'' a za kire imam slusnato koga bil mal non-stop bil na toa igraliste na koe sum i jas samo sto jas ne sum tolku redoven:tapp:potoa otisol vo borec pa vo pelister pa zagreb,vesprem i pak zagreb a salata e skoro do polovina:nesvest:a inaku chombe_unaited moze da znam od kade si bidejki ima eden moj kolega od sv.nikole taka ga vikaat na prekar??

Најдобар македонски спортист моментално, само пофални зборови имам за него...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom