Кинески камионџија прегазил 5 годишно дете , па се вратил уште еднаш за да биде сигурен дека го убил

Не знам за тоа, ми заличуваш се повеќе на Јахве и со самиот факт дека со својот дечко го имплементираш системот стап - морков :). Чисто од куртоазија што е казната ;)? Не верувам дека е некое горење во катран.:P
Избегнувам физички контакт со него, некое временце, додека престане да мириса на хамбургер.
Се има случувано и цел ден да не седам со него - ако предходно изел месо кое поприлично мириса :)

Избегнувам физички контакт со него, некое временце, додека престане да мириса на хамбургер.
Се има случувано и цел ден да не седам со него - ако предходно изел месо кое поприлично мириса :)
:pos: А бе ќе го направиш човекот како зајак, ќе ја гледа шницлата во ресторан како мигрена.

Оф леле,се јави загрижената пролајферка Пума,која толку го поштува животот да е спремна да истреби 1,5.000.000.000,00 луѓе од лицето на планетата.

Тоа можеби некој друг, јас не. Не убивам ниту инсекти (да, животни се). Еднаш згазнав полжав несакајќи. Долго имав грижа на совест.
За убиство од небрежност се лежи од 1 до 5 години во Идризово... :)

Замисли да не постоеше специзам во нашиот правен систем а?

За убиство од небрежност се лежи од 1 до 5 години во Идризово... :)

Замисли да не постоеше специзам во нашиот правен систем а?

Ќе лежев, ако беше тоа вклучено во правниот систем.
Ама зошто не е... доволна казна ми беа непроспиените ноќи, погребот и тагата.

Please check for the updated version of this incident. The boy died instantly upon being crush by the truck and the driver (By the name of Ao) was the first to contact the police. He promised to pay the mother of the child however much she asks for and he feels extremely guilty for what had happened. The story regarding the driver purposely going over the child a second time was made up by the villagers who weren't eye witnesses.
;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom