Crazy in Love
Here's looking at you kid.
Студентскиот парламент со лидер чиј мандат е истечен и со мудрите апстрактно-филозофски изјави од типот на: Може бев, а може не. No shit, Sherlock!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако сега се предадеме поарно да се откажеме сите од студирање.И средношколците ми се најчудни одлуката нив ги засега они мртви ладни.Студентите предлагаат дел од испитите во трета година да ги полагаат без положен државен испит
http://24vesti.mk/studentite-predla...na-da-gi-polagaat-bez-polozhen-drzhaven-ispit
И битолските студенти се приклучија кон предлогот да се полага третина од испитите без положен државен испит
http://24vesti.mk/i-bitolskite-stud...e-polaga-tretina-od-ispitite-bez-polozhen-drz
Значи сепак толку беше од протестите.Фактички сите веќе се согласуваат да има државен испит, абе ова тие типична македонска работа.. Стварно не заслужуваме да имаме ниту држава. Пички бевме пички и ќе останеме..
![]()
Не е прва, поголема е.Прва година на факултет е онаа дебелата од СПУКМ што се јави со изјава.
Си се снашла, си се пикнала во СПУКМ, што се вика уште непочната со студирање и со тоа се согласува јавно да чита диригирани текстови.![]()
Ако сега се предадеме поарно да се откажеме сите од студирање.И средношколците ми се најчудни одлуката нив ги засега они мртви ладни.
Со оглед на тоа што на државниот испит ќе се бара минимално знаење мислам дека студентите на Кирил и Методиј не треба да берат гајле најпогодени ќе се оние факултети каде што досега ништо не се учело како Тетовскиот Државен Универзитет и некој приватни на чело со ФОН.
Кога нема подобри предлози од инволвираните страни, ќе има килави предлози кои ќе влезат во законот.....
Пребарувач еден, и ти ли препиша на испит на прашањето што е Мозила? Среќа твоја ја избришаа темата, се изрезили за сите пари вчера. Аман не постирај веќе.Од овој закон губат само препишувачите
Не само тоа, научивме нова работа. Сме биле во заблуда, знамето на СЛовачка не е тоа за кое сите мислевме дека е.Не ми е јасно зошто на ТВ се емитува владини реклами за државниот испит ? Како е можно за време на дебатите вакви реклами да се емитуваат ? Значи овие разговори и ткн дебати се само формални и манипулативни работи...