Cassaro
Паразит
- Член од
- 15 февруари 2012
- Мислења
- 3.325
- Поени од реакции
- 10.373
У контекст на индексите, се принтаа/ќе се принтаат устави/индекси на хартија. Дај шта даш.Е сеа не знам дали ќе се палат или само ќе се џиткаат симболично. А за музиката...види и ја бев малце изненаден, мислев нема да се оствари тоа, али видиш ќе има. Али еј, на мајка ми, која има преку 25 години поише од мене и беше сосема океј и нормално тоа...вај нот? Можда делува некако хипстерски, хипички, пацифистички, али и со музика може да се ирази револт. Т.е. дел од музиката е продукт на револт.
![]()
Гледај кога се прават вакви работи поентата е да се опфати поголемиот процент од масата.На пример вие ако гледате мене да ми погодите сте си ебале мајката.Ќе треба да влеземе у влада да им се изнамочам у фаца и да ги запалам.Затоа викам убаво си терате и гледајте само да го опфаќате мнозинството,никогаш не можеш на сите да им погодиш.Само чекам да ми одговорат сите на прашањето што ако се донесе законов дали уште ќе студираат? Така ќе се види до кај се спремни студентите да одат и колкава е/ќе биде нивната поддршка