Ќе се полага државен испит во 2-ра и 4-та година (Студентски пленум)

• Креатор на темата Креатор на темата Атомската мравка
  • Време на започнување Време на започнување
Бајаги гужва, that was nice
полтроните јадат гомна, that's not nice
продаени гзови и уши под кирија (саф референс), that's not nice too
сакаш да те сфатат сериозно? читај овде

Ова е почеток? На кулминацијата нека гори!

Како бе не се најде некој да ги запали овие од курир какви полтрони се без никаков образ, како можат во огледало да се погледнат лиглиња...иако никогаш не сум бил политички определен до крај сепак ги фаворизирав вмро порано али мојот глас веќе НИКОГАШ не го добиваат.
x2
Најодвратни створови што одат по земјава се овие мини гебелсчињава од Курир.
Ради нив и ради сите овие обиди да се угуши било какво несогласување со власта ВМРО од мене засекогаш изгуби глас. Порано ги симпатизирав,но во последниве 2-3 години јас сум за било кој што ќе ги руши.
Ако треба и на Хитлер глас давам.

p.s
B4f7k_LCEAAJAKC.jpg:large

Браво! :oleee:Ова беше светла точка на годината.
А за Курир и другарчињата очајниковци...
Не само што не треба да им се замерува туку би им кажала и БЛАГОДАРАМ што го будат гневот кај народот со своите спинови.

Исто и покрај сите закани за средношколците и професорите денес видов една професорка од средното во кое завршив со транспарент " Денес овде држам час! "

:cuc:

EDIT: Еве ја

studenti9.jpg

:zver:

Последно уредено:
А трагедија над трагедиите е што на 30+ години лижеш гз на некој.
Колку и да сакам да те игнорирам не можам,посилно е од мене.
А убертрагедија е што ти мислиш дека имаш свој став.

Се сеќаваш ли зошто се протестираше тогаш? Пишав и погоре и ние во Струмица излеговме но чекавме да ни поминат часовите. Затоа и реков оваа паѓање во несвест од оние кои тогаш не ни дозволуваа да излеземе за време на часевите е чисто лицемери.
Не сакам еден, не сакам два, еден јазик сакам јас.
protesti_0.jpg

B76B721268297041A9AD6ECCF9180AF0.jpg

0B822FA85F2F064A8AA05676A0CA8EC9.jpg

E55AF6F52FFB3044A934AA564D315647.jpg

15 години после тоа, сите овие лидери на протестиве си делат паричка со истите против кои тогаш протестираа. За истите тие, денешниве протести се партиски обоени :)

Требало да прошеташ малце. Колку да видиш со твои очи.Коа веќе имаш вишок време.
Што тоа? Мојот став е ист како вчера а протестов е потврда. 5.000-6.000 луѓе, 1.000 партиски активисти, 2-3 илјади опозициски настроени студенти и 1-2 илјади студенти кои изворно сакаат некаква промена меѓутоа избрале погрешен начин :-)

Што тоа? Мојот став е ист како вчера а протестов е потврда. 5.000-6.000 луѓе, 1.000 партиски активисти, 2-3 илјади опозициски настроени студенти и 1-2 илјади студенти кои изворно сакаат некаква промена меѓутоа избрале погрешен начин :)

Те боли? :D

Бот!

Што тоа? Мојот став е ист како вчера а протестов е потврда. 5.000-6.000 луѓе, 1.000 партиски активисти, 2-3 илјади опозициски настроени студенти и 1-2 илјади студенти кои изворно сакаат некаква промена меѓутоа избрале погрешен начин :)

Кој е правиот начин за промена. еве просветли не?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom