Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не изгледа, ТЕБЕ ти изгледа. Пошо си глуп.какви? Анонимни писма? Тоа од Детенце изгледа како некој да се заебава или во штаб да е пишувано![]()
Е немој така види мене како ми се испофалиНе изгледа, ТЕБЕ ти изгледа. Пошо си глуп.
Не ја мислам дека од вакви неписмени ко тебе патиме. Јас не завршив на времето пред сто години туку скоро беше. Имам и просек доволен за да запишам постдипломски. Ти како стоиш со образование? Или го имаш издудлано на некого за да завршиш факс или си среднист со ДОБАР успех.
This!
Не сум видела некој толку очајно да се труди да го задуши гласот на сопствената младина како овие типови.
Да, да и во Прилеп и во Битола ќе има марш.Има нешто за во Прилеп планирано ?
А Штип?
Да прочитав, и сеуште размислувам за ова. Мислам, сфаќам која ти е поентата, али имај на ум дека од почетокот кога се отвори темата за екстерното бев неутрален, велејќи дека не ме засегнува поради тоа што се осеќам дека не ме загрозува никакво екстерно бидејќи имам доволно знаење за да го положам матерјалот. Истиот став го држев и кога се збореше дека ќе ме фати, а и после кога испадна дека нема да ме фати екстерното. Значи не е дека не ме засегнува пошто не ме фаќа мене, а сега треба да ме засегне чим ќе ме фати за понатамошни студии, ако алудираш на тоа.@RickyLFC9 екстерно ќе се оценуваат и оние на втор и трет циклус студии. Се' уште сме незасегнати? Не е ништо лично кон тебе, туку еве, нека се јават и другиите. Прво имаше неутрален став, после рече дека не те засега тебе, но еве, се најавува и на втор и трет циклус иако досега ниту еднаш не беше спомнато екстерно тестирање на втор и трет циклус.
Мислам дека не, барем немам ништо сретнато.А Штип?
Добро еве да продискутираме. Кога ќе размислам вака, јас бев неутрален од причина што сметам дека треба да има некаква промена во високото образование поради инфлацијата од дипломи. Дали екстерното е решение, не знам, тоа со сигурност ќе се дознае само ако се спроведе и по неколку години ќе се видат последиците. Сите размислувања пред тоа се еден склоп на теории, секој со свое почитувано мислење. Затоа и сум неутрален.Почитувам тоа што барем ќе размислиш.Рачунај само како би изгледало екстерно тестирање во втор/трет циклус...компетентноста се доведува во прашање и за првиот циклус, камоли втор...за трет да не муабетам.
Да не испадне ти давам бриф, плусинфо трте мрте, па некои пак да се*ат, најди ги фотките од предлогот што е од Адеми.Дајте извор ве молам за ова втор-трет циклус студии, ми треба да го прочитам.![]()
Изгледа имам 9 саати да размислам, а?@RickyLFC9 Тоа значи дека утре ќе го подржиш маршот?![]()