Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Без разлика на ситуацијата ,ако се работи за искрени чувства, ДЕФИНИТИВНО треба да се кажат тие зборови.Да речеш те сакам значи да покажеш дека знаеш емоционално да се приврзеш кон некоја личност.За жал , се помалку се оние кои пружаат вистинска и искрена љубов и се често пати повредени.....многу повредени..стануваат депресивни.Но секогаш вреди да се проба..
Зборовите ништо не значат. Едно Те и едно Сакам. Побитно е тоа да го покажеш во пракса. Зборовите излагаат од устата али не мора да значат дека е тоа.
Не можеш никогаш да згрешиш со зборчето ТЕ САКАМ ,но единствено треба да го упатиш кон некој што заслужува.Значи примеров е следен: идете со партнер кој е премногу затворен во себеси, тој покажува емоции и дека е вљубен но му е потребно многу време да се отвори и да изговори зборови со кој би ја искажал својата љубов. Дали според вас би било правилно ако на таков човек му признаете и му кажете ТЕ САКАМ? Има ли шанси да се повлече и да избега или пак ќе собере доволно храброст да го признае тоа и самиот?
Значи примеров е следен: идете со партнер кој е премногу затворен во себеси, тој покажува емоции и дека е вљубен но му е потребно многу време да се отвори и да изговори зборови со кој би ја искажал својата љубов. Дали според вас би било правилно ако на таков човек му признаете и му кажете ТЕ САКАМ? Има ли шанси да се повлече и да избега или пак ќе собере доволно храброст да го признае тоа и самиот?
Мене сите ми кажуваат ТЕ САКАМ али никој од тие момци не направил ништо посебно да покаже на дело дека ме сака без да ми каже.