Кавадарци

• Креатор на темата Креатор на темата Harko
  • Време на започнување Време на започнување
Сеа виду на КТВ, у ангрото че била Ирена Дабл Икс :pos::pos::pos::pos:

Тоа де виду и јас прегеска на рекламата една така добро надарена женичка :pos::pos::pos::pos: а у Фени разбрате ли кој ќе биат ваа година:nesum::pos2:

Хаха Дабл Икс :pos2: Мора да се отгиде на таа пеачка, слушам бурлески правела :vozbud:
У Фени незнам коа че биде ама они стално имат најегзотични певаљки :pos2: ќе има ракија цоцање таму :vozbud:

Kaвадарчани ајде среќна нова година на сите ногу среќа здравје и пари,еве ваа година дади господ ќе има локални избори и ќе си оде Пано слонот :pos2::pos2:

Kaвадарчани ајде среќна нова година на сите ногу среќа здравје и пари,еве ваа година дади господ ќе има локални избори и ќе си оде Пано слонот :pos2::pos2:

Ај среќна нова и од мене :helou:
А Пано шо е готов готов е, смао кафенато дали че му работе од ка че го сменат незнам :pos:

Ај среќна нова и од мене :helou:
А Пано шо е готов готов е, смао кафенато дали че му работе од ка че го сменат незнам :pos:

АМи ако не таму ки Балкан дома ќе си го префрле у на Фени ресторантот шо беше праф чорбаџија ќе биде у дворот седе и гости чека али сирома не е жива свирка да му отиде одма е капел пуста Божана како го трпе :pos::pos::pos:

super grad ,super lugje,super zabava i odlicna atmosfera, odam vo kavadarci veke 4 godini kako doma si go osekam :vozbud: duri i za nova godina bev tamu i bese odlicnooo...
POZZ DO KAVADARCANI...:je:

super grad ,super lugje,super zabava i odlicna atmosfera, odam vo kavadarci veke 4 godini kako doma si go osekam :vozbud: duri i za nova godina bev tamu i bese odlicnooo...

Абе главни сне ни шо не мислиш ти :pos2::pos2: туку у кое кафене беше за нова година да не беше ки Јосо случајно :3:

Фала на поздравот и пак да дојдиш че те прошетаме на паркот знаиш шо убаво е сеа, снег до колена има наврнато има да не навее ѓоа вакова :pos2:
Ако нема со кој да одиш еве ја се нафаќам че те угоштавам туа ѓоа моа че те гледам :pos:

Фала на поздравот и пак да дојдиш че те прошетаме на паркот знаиш шо убаво е сеа, снег до колена има наврнато има да не навее ѓоа вакова :pos2:
Ако нема со кој да одиш еве ја се нафаќам че те угоштавам туа ѓоа моа че те гледам :pos:
fala na pokanta za da go prosetam kavadarci :), jas so ljubovta moja se setkaram vo parkot i uzuvam :back:

Абе главни сне ни шо не мислиш ти :pos2::pos2: туку у кое кафене беше за нова година да не беше ки Јосо случајно :3:
hoho ne bev vo kafana,bev so decko mi sami i si teravme romantiki:back:

fala na pokanta za da go prosetam kavadarci :), jas so ljubovta moja se setkaram vo parkot i uzuvam :back:

hoho ne bev vo kafana,bev so decko mi sami i si teravme romantiki:back:
DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA,ljubov moja samo neznam kako ne artisa kaj mene taa vecer so ne se razmaa sneg TE SAKAM muce

Васо абе виа почнаа и преку форумот да се мазат ејјј море воа не е тема Љубов и Секс :pos2::pos2: туку ти моме да не си од Неготино случајно:nesvest::pos2::pos2:

Васо абе виа почнаа и преку форумот да се мазат ејјј море воа не е тема Љубов и Секс :pos2::pos2: туку ти моме да не си од Неготино случајно:nesvest::pos2::pos2:
:pos2: a pa sto da pravis zaljubeni-izgubeni ne birame mesto:vozbud:, inace sum od Skopje, kavadarecko-skopska ljubov :back:

Среќна нова година на сите Кавдарчани и идни Кавдарчани

Инаку прегеска бев на прошетка низ снегот со едно јајце и убаво си поминаме и то.:kesa:

Утре одам на коледица на Овчка река.....

Уф воа снегот милини:pipi:

Леле мамето да му го ебам не давале утре оѓин да се пале по улици, 50 евра казна било, ц ц ц, шо коледица че биде ваа, треба у некој двор да се пикаме, а кој че не пуште нас куќата че му а запалиме, евентуално да собериме 3 иљадарки и да завалиме оѓин на сред плоштад :vozbud:
Ај це реде некако, важно кубсаки и ракија че има утре :helou:

А снегот стварно е закон даа, волку ногу одамна нема заврнато, ја сеа у 12 го прошета паркот абе убавини, прекрасно нешто. :wub:

Какви 50 евра, палите ич мака да немате! :vozbud: Ако се побуне некој турате го и него на оѓинот :vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom