Кавадарци

• Креатор на темата Креатор на темата Harko
  • Време на започнување Време на започнување
Какви 50 евра, палите ич мака да немате! :vozbud: Ако се побуне некој турате го и него на оѓинот :vozbud::vozbud:

Море Трчко со се мотор ќе мааниме у оѓинот ако пререче нешто 50 евра ѓоа воа вака ако сака да се замезе да се напие арно ако не сне го поебале:pos2::pos2::pos2::pos2: ќе го туцаме:baeh::nesvest::pusk:

некој да не се буне за Кавадарци....морееее најслаткото градче во Македонија. еве некој од страна со бил може да потврде дека Кавадарци одма ти влегува под кожа. ех ми се иде сеа дома :S

некој да не се буне за Кавадарци....морееее најслаткото градче во Македонија. еве некој од страна со бил може да потврде дека Кавадарци одма ти влегува под кожа. ех ми се иде сеа дома :S

Сам вел има автобус од 6 саатот оди си дома ајде :pos2::pos2:

dali znaete oti negotinci pred da vlezat vo vozot si gi soblecuat cevlite:vozbud::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh:

Coveci,Kavadarci si go nosam u srcto,koj kazal loso za Kavadarci da si go jade dupot a za vozot ne izedija via negotinci samo voz imat,oni nemat semafori pa za vozot se fanale bog da cuva daa pa i cevlite sme si gi sobuvale daj mislam gluposti oni se haos praat u kav na semaforite namesto za pravo se prestrojuat za desno pa cekat zeleno da svetne za desno imat predimstvo Ludnica se gabe mu e so se napinjat kaa u se sme prvi KAVADARCI ZA GLAVEN GRAD URAAAAAAAAAAA :pos2:

A kaa procitav deka ste komentirale i za grozdoberot maka mi e so ne organizirat uste zurka kako tie 2 godini kaa imase na kosturnicata lelej zakon sum si pominal so dj TOP bese coveci treba pak vaa godina nes takvo da se izmisle i da se organizira ce ima vrienje garantiram :salut:

Coveci,Kavadarci si go nosam u srcto,koj kazal loso za Kavadarci da si go jade dupot a za vozot ne izedija via negotinci samo voz imat,oni nemat semafori pa za vozot se fanale bog da cuva daa pa i cevlite sme si gi sobuvale daj mislam gluposti oni se haos praat u kav na semaforite namesto za pravo se prestrojuat za desno pa cekat zeleno da svetne za desno imat predimstvo Ludnica se gabe mu e so se napinjat kaa u se sme prvi KAVADARCI ZA GLAVEN GRAD URAAAAAAAAAAA :pos2:

A kaa procitav deka ste komentirale i za grozdoberot maka mi e so ne organizirat uste zurka kako tie 2 godini kaa imase na kosturnicata lelej zakon sum si pominal so dj TOP bese coveci treba pak vaa godina nes takvo da se izmisle i da se organizira ce ima vrienje garantiram :salut:

Aj Пано Минов ќе го сменат за другиот гроздобер нов градоначалник може ќе направе нешто ќе организира добра забава во тие три дена а за Неготинци само едно имам да кажам...

Неготино е Кавдаречко село и крај на муабетот:pos2::pos2:

Да се погодеше некоа утакмица со неготинци да извријме малце, ама не и бива не можат никако у прва лига да влезат ни кошарка ни ракомет :toe:

Да се погодеше некоа утакмица со неготинци да извријме малце, ама не и бива не можат никако у прва лига да влезат ни кошарка ни ракомет :toe:

Сеа Фудбалот му е у криза ќе испаднат у Трета лига и ќе вријме одгодина :pos2:

Сеа секако е скинат Пано Минов виа ке биде Александар од ВМРО и ке живне градот а неготинчани со тиа возот мислат дека на месечината се качија абе селаци кама да има некој натпревар дааааа ке се врие многу а титулата каааа ја пречекуваме ки збралавеме даааа селото му го дигнаме у ваздух :toe::toe:

Хахаха, среде неготино да славиш титула ееееј

Хахаха, среде неготино да славиш титула ееееј

И на сред Неготино да ече песна. Неготино е Кавдаречко село:baeh: оно додуша не се асфалтирани тоа улиците село каа село па малце се фиросаме:pos2::pos2:

Да да така беше тоа за песната стварно ме бендиса абе :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Глеам нешто темата ни умре еве еден предолог одмене да пишиме за познати личности од град Кавадарци спортисти пеачи актери да споделиме некои мислења заедно тука еве ја пошто пратам спорт ќе постирам неколку души почувајќи од...
rakomet.jpg
rakomet.jpg
Сега е актуелен со воа Репрезентацијата чуда праве у Хрватска најдобар е со Кире Лазаров
Tуа секако мора да биде и Чемата херојот на Кавадарци од 2008 година леле таа тројката како а дади со Струмица да се чуде човек:helou:
Вано Шиков еден од најдобрите фудбалери што некогаш испаднеле од Кавадарци моментално настапува во Кипар во екипата на Етникос Ахна и е заменик капитен:vozbud:
Тошо Гечевски еден од најдобрите кошаркари во Македонската репрезентација кој игра еве веќе 5 години во екипата на Задар со голем успех каде и што е капитен воедно:helou:
Врбица Стефанов најдобрио кошаркар според мене што некогаш излегол од Македонија секако и од Кавадарци има настапувано за голем број на екипи во јаката Евролига има настапувано и на фајнал фор тунир во Евролигата со екипата на Монтепаски Сиена секако Кавадаречка гордост..
Ристе Стефанов човекот со најпрецизна рака како што го викаат во Македонија има настапувано во Олимпија Словенија на само 17 годнини и подоцна својата кошаркарска афримација да ја доживее во Фершпед работничи од каде заминува во Бугарија во екипата на Лукоил Академик каде што е еден од најдобрите играчи секако дете на КК Тиквеш:baeh:

Ај да не ги кажуам сите да ви оставам и вас малце:baeh::helou:

Бидејќи колегата Тугедер Лозари звани Гусар из Тексас почна да образложуе за кавадаречки селебритис ја решив да го надополнам :pipi:

Одиме по хронолошки ред :icon_lol:

СТОЈАН АНДОВ (1935-??)
0A9E71387315D6419F66F29196DC198B.jpg

Стојан Андов или Баце Столе, пионир во македонската полотика, прв претеседател на Собранието на РМ, единствен шо не даваше муа да прелета на седниците :icon_lol:
Ударна фраза: Мчите бе шо е ваа ѓурунтија :vozbud:

Одиме сеа малку на спортско нивинарство :icon_lol:

МИКИ ВИДЕНОВИЌ (1960 - ??)
Miki%20Videnovic%20-%20za%20nas%20copy.gif

И тука ќе ви претставам една личност на која просто се гордеам шо е мој сожител, Мики Виденовиќ претставува лидер во своето поле на работа, како на Тиквешијата така и пошироко, човекот кој секоаш има информации од прва рака за локалните спортски колективи и гордо ги претставува пред аудиториумот во Кавадарци.
Неговите високи новинарски таленти не останаа незабележани па така Мики често може да го сретнеме и со свои статии и излагања во најеминентниот Спортски дневник во Македонија “Македонски Спорт.
Така да продолжиш Мики најдобар си :vozbud: вибратор еден :pos2:

Одиме сеа малку на културно-забавниот живот во Македонија :icon_lol:

ЈАСМИНА МУКАЕТОВА (1981-??)

7y70uh2.jpg

Јасмина Мукаетова или Џаса е добро позната фолкерица во Македонија, нејзиниот досегашен уметнички опус е невероватен и буквално никој не може да остане рамнодушен на истиот :vozbud:
Џаца е се прослави со тоа што самиот Хју Хефнер ја побара да му биде лична плејбој зајачица али Јасмимчето го заеба и продолжи да си пее :icon_lol:
Исто така треба да се спомне и дека устата и цицките (особено левата) и се полни со првокласен словенски силиокон преработен во соседна Бугарија, каде што и беа и извршени многубројните естетски корекции, за таа да би изгледала како што изгледа денес, налик Марлин Монро :pos2:
А би сакал и да ви кажам и за нејзините успешни настапи вон Македонија, таа е број еден артистка на пазароот во Сиднеј и околните села, дури и се пофали се неколку спотови снимени токму во Сиднеј и Мелбурн, од кој едниот е снимен на мост каде што се има мочано Мел Гибсон :vozbud:

Ете набрзина тие би ви ги претставил јас, има уште многу ама за денеска доста се.

Бидејќи колегата Тугедер Лозари звани Гусар из Тексас почна да образложуе за кавадаречки селебритис ја решив да го надополнам :pipi:

Одиме по хронолошки ред :icon_lol:

СТОЈАН АНДОВ (1935-??)
0A9E71387315D6419F66F29196DC198B.jpg

Стојан Андов или Баце Столе, пионир во македонската полотика, прв претеседател на Собранието на РМ, единствен шо не даваше муа да прелета на седниците :icon_lol:
Ударна фраза: Мчите бе шо е ваа ѓурунтија :vozbud:

Одиме сеа малку на спортско нивинарство :icon_lol:

МИКИ ВИДЕНОВИЌ (1960 - ??)
Miki%20Videnovic%20-%20za%20nas%20copy.gif

И тука ќе ви претставам една личност на која просто се гордеам шо е мој сожител, Мики Виденовиќ претставува лидер во своето поле на работа, како на Тиквешијата така и пошироко, човекот кој секоаш има информации од прва рака за локалните спортски колективи и гордо ги претставува пред аудиториумот во Кавадарци.
Неговите високи новинарски таленти не останаа незабележани па така Мики често може да го сретнеме и со свои статии и излагања во најеминентниот Спортски дневник во Македонија “Македонски Спорт.
Така да продолжиш Мики најдобар си :vozbud: вибратор еден :pos2:

Одиме сеа малку на културно-забавниот живот во Македонија :icon_lol:

ЈАСМИНА МУКАЕТОВА (1981-??)

7y70uh2.jpg

Јасмина Мукаетова или Џаса е добро позната фолкерица во Македонија, нејзиниот досегашен уметнички опус е невероватен и буквално никој не може да остане рамнодушен на истиот :vozbud:
Џаца е се прослави со тоа што самиот Хју Хефнер ја побара да му биде лична плејбој зајачица али Јасмимчето го заеба и продолжи да си пее :icon_lol:
Исто така треба да се спомне и дека устата и цицките (особено левата) и се полни со првокласен словенски силиокон преработен во соседна Бигарија, каде што и беа и извршени многу бројните естетски корекции, за таа да би изгледала како што изгледа денес, налик Марлин Монро :pos2:
А би сакал и да ви кажам и за нејзините успешни настапи вон Македонија, таа е број еден артистка на пазароот во Сиднеј и околните села, дури и се пофали се неколку спотови снимени токму во Сиднеј и Мелбурн, од кој едниот е снимен на мост каде што се има мочано Мел Гибсон :vozbud:

Ете набрзина тие би ви ги претставил јас, има уште многу ама за денеска доста се.

Бре бре бре види лопов даа оди на пазарот таму бркај си работа :baeh:

Туку да наставиме со познатите личности на град Кавадарци..

Виќе каа сне ки Јасминчето Васе да ти кажам а омажиме у Америка за Зуко сеа и трудничка била троа:pos2::pos2:
Пано Минов нашиот актуелен градоначалник и локален херој :pos2:се драпам бе каков херој:tapp::pos2:неговиот мандат проследен со голем број подеми и падодови.Јас лично ногу го мразам не дека ми направил нешто лошо али човекот го уништи Кавадаречкиот фудбал до коска па така нека се носе у мајчината сеа каа ќе му помине мандатот за некој месец и нека блее на микрофонот у неговото кафене со виски у раката..

Eве го и Бунгурот..:pos2: Кај без него:kesa::pos2:..
Сеа некој реч и занего да кажиме човекот некогаш на времето беше еден од најдобрите судии у тогашна Југославија али јебифа ќе продадиш некоа утакмица ќе земиш некој динар абе за црни денови шо викат старите:vozbud:и не му замеруам на човекот можел па зел сеа е главен кординатор на судиите у ФФМ со Хари ѓоа браќа Карамазови се дома си има пекаричка млечен ресторан и живее човекот,и оште нешто ФК Тиквеш го спонзорира у треќа лига:pos2::kesa:

Идемо даље:vozbud:
Љупчо(Бубо)Каров или у Кавадарци и низ цела Македонија познат како Цацко Конопишки:pos2: Легенда од човек и искрено се гордеам што ваков човек е мој сограѓанин незна од кај да почнам за него пошто има еден куп работи ногу добро човече и најмногу ме бендисуе тоа шо еве 20 години е у Скопје со К-15 али типот никогаш не си го подолни тој Кавадаречки говор:pos2:Их да го ебам шо се нервирам вака шо неможам да лафам на нашки е еден негов цитат од еден скеч на К-15 и после тоа курдисуе да лефе по нашки:pos2::pos2:
Eee воа е нешто најново у градот тоа нашата пеачка Софчето или у градот позната каа Софа Мерлин пошто сендвичарата така им се вика надежна пеачка млада перпективна има кој да а турка за у кариерата и искрено да ви кажам ќе ми биде мило да успее момето пошто сварно убаво пее:helou:

И за крај...

Браќата Мојсови јебига неможев да најдам поубави слики али не е битно се познава кој е кој додуша ваа на Ѓокето е од матурант каа бил у индустријата али нема врска. Што се вика домашно за на крај двајцата се граѓани на Кавадарци ама од Тексас што проидува мое големо задоволство ги познавам многу добро и двајцата добри човеци се успешни фудбалери и се најубаво за нив.Инаку за помалиот Даниел Мојсов или низ мааалото познат каа Дачо на Вера (со извинење):kesa:е еден од најдобрите фудбалери што настапуваа во нашето првенство за него се заинтересирани екипи од Гермнаската бундес лига како Волсбург и Херта и неговата цена се движи околу 1 500 000 евра додека брат му Ѓоко игра во Работнички и е еден од подобрите поедници таму како и да е они гордост на нашето маало а не каа Васо пазарџиата од тоа нивното маало нема еден асален човек :pos2: освен Наѓо Липтов:pos:

П.с а забораи дааа а а мисле :pos2::pos2:
Милица Мелова ќе а опишам со три збора 'Кусо а опаснo' инаку колешка на Васо идолот вибраторот воа не Мики Виденовиќ :jaj::pos2: и оште нешто Васо срам да ти е оти не кажа дека Мики е главен спикер на сите утакмици на Фени :vozbud::pos2: Мики Виденовиќ цитирам.. Само ако некој да слушнам да ми спие :vozbud::pos2::pos2: ЖИВА ЛЕГЕНДА прав Младен Делиќ е :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom