Кавадарчанец
Бадр Хари фан
- Член од
- 18 декември 2007
- Мислења
- 4.156
- Поени од реакции
- 29
Сеа виду на КТВ, у ангрото че била Ирена Дабл Икс![]()
Тоа де виду и јас прегеска на рекламата една така добро надарена женичка

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сеа виду на КТВ, у ангрото че била Ирена Дабл Икс![]()
Kaвадарчани ајде среќна нова година на сите ногу среќа здравје и пари,еве ваа година дади господ ќе има локални избори и ќе си оде Пано слонот :pos2::pos2:
Ај среќна нова и од мене :helou:
А Пано шо е готов готов е, смао кафенато дали че му работе од ка че го сменат незнам![]()
super grad ,super lugje,super zabava i odlicna atmosfera, odam vo kavadarci veke 4 godini kako doma si go osekamduri i za nova godina bev tamu i bese odlicnooo...
POZZ DO KAVADARCANI...:je:
super grad ,super lugje,super zabava i odlicna atmosfera, odam vo kavadarci veke 4 godini kako doma si go osekamduri i za nova godina bev tamu i bese odlicnooo...
POZZ DO KAVADARCANI...:je:
Фала на поздравот и пак да дојдиш че те прошетаме на паркот знаиш шо убаво е сеа, снег до колена има наврнато има да не навее ѓоа вакова :pos2:
Ако нема со кој да одиш еве ја се нафаќам че те угоштавам туа ѓоа моа че те гледам
fala na pokanta za da go prosetam kavadarci, jas so ljubovta moja se setkaram vo parkot i uzuvam :back:
hoho ne bev vo kafana,bev so decko mi sami i si teravme romantiki:back:Абе главни сне ни шо не мислиш ти :pos2::pos2: туку у кое кафене беше за нова година да не беше ки Јосо случајно :3:
DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA,ljubov moja samo neznam kako ne artisa kaj mene taa vecer so ne se razmaa sneg TE SAKAM muceФала на поздравот и пак да дојдиш че те прошетаме на паркот знаиш шо убаво е сеа, снег до колена има наврнато има да не навее ѓоа вакова :pos2:
Ако нема со кој да одиш еве ја се нафаќам че те угоштавам туа ѓоа моа че те гледам
fala na pokanta za da go prosetam kavadarci, jas so ljubovta moja se setkaram vo parkot i uzuvam :back:
hoho ne bev vo kafana,bev so decko mi sami i si teravme romantiki:back:
:pos2: a pa sto da pravis zaljubeni-izgubeni ne birame mestoВасо абе виа почнаа и преку форумот да се мазат ејјј море воа не е тема Љубов и Секс :pos2::pos2: туку ти моме да не си од Неготино случајно:nesvest::pos2::pos2: