Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да те стисне Васа тебецела ракија има низ нос да а вратиш, нема да ти текне чашката да чепниш оште еднаш :pos2:

Море најдобра гликоза ја знам, за 10 минути прав здрав че те напраам, и тоа не зиам иљадарка ѓоа Васа, за 5 бона нов човек си, е сеа це скапиш од повраќање ама бар дома нема да те разберат 
АА Невчев со тате се знае, сум наебал он ако ме начекаМоре најдобра гликоза ја знам, за 10 минути прав здрав че те напраам, и тоа не зиам иљадарка ѓоа Васа, за 5 бона нов човек си, е сеа це скапиш од повраќање ама бар дома нема да те разберат
![]()

Да де за тоа викам 5 бона, 2 бона за кисела вода да се изгргариш и 2 бона за да се заблажиш нешто после :pos2: и 1 бон работна рака :pos2:

Стискам ја одпозади бе, ка че те грабнам за ме има бубрејзте да си ги истуриш, дебелто црево че ти се истанче :pos2:

екипо не су у тек, има ли утакмица после?

:baeh: бтв Васо шо бидба со пациентките море се опоравуат ли или ништо се по старо
:pos2:Знајте ли у неготино 1 пат каа стигнал камион (фап) шо се случило ????

РЕСПЕКТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТЕ шо се случило:nesum:
БТВ. Неготино е Кавадаречко село Кавдаречко село Кавдаречко село:bip::blabla:![]()