Кавадарци

• Креатор на темата Креатор на темата Harko
  • Време на започнување Време на започнување
Да те стисне Васа тебе :vozbud: цела ракија има низ нос да а вратиш, нема да ти текне чашката да чепниш оште еднаш :pos2:

Да те стисне Васа тебе :vozbud: цела ракија има низ нос да а вратиш, нема да ти текне чашката да чепниш оште еднаш :pos2:

Море остај а Васа туку глеај до Невчев да не се добавиш е таму ако стигниш или ќе го натепаш или ќе те униште :vozbud::vozbud:

АА Невчев со тате се знае, сум наебал он ако ме начека :vozbud: Море најдобра гликоза ја знам, за 10 минути прав здрав че те напраам, и тоа не зиам иљадарка ѓоа Васа, за 5 бона нов човек си, е сеа це скапиш од повраќање ама бар дома нема да те разберат :vozbud:

АА Невчев со тате се знае, сум наебал он ако ме начека :vozbud: Море најдобра гликоза ја знам, за 10 минути прав здрав че те напраам, и тоа не зиам иљадарка ѓоа Васа, за 5 бона нов човек си, е сеа це скапиш од повраќање ама бар дома нема да те разберат :vozbud:

ЗНам море со расолница оде тоа ца напоиш две чашки и цревата има да си ги повратиш после како ќе ти се олене на душичката:vozbud:

Да де за тоа викам 5 бона, 2 бона за кисела вода да се изгргариш и 2 бона за да се заблажиш нешто после :pos2: и 1 бон работна рака :pos2:

Да де за тоа викам 5 бона, 2 бона за кисела вода да се изгргариш и 2 бона за да се заблажиш нешто после :pos2: и 1 бон работна рака :pos2:

Шо бе работна рака ѓоа ти ќе го држиш каа ќе повраќа бегај таму тоа гратис требе да оде :vozbud::vozbud:

Стискам ја одпозади бе, ка че те грабнам за ме има бубрејзте да си ги истуриш, дебелто црево че ти се истанче :pos2:

Стискам ја одпозади бе, ка че те грабнам за ме има бубрејзте да си ги истуриш, дебелто црево че ти се истанче :pos2:

А фискална даваш ли ако не ќе ти виканам инспекција море не се заебавај:vozbud::vozbud:

Давам фискална како не и кусур враќам :vozbud: и пријатно викам од ка че те згмечам :pos2:

АБе да ве ебам у човеците шо ве нема оти не пишете вдеа на ваа тема ќе а ебам ја ваа работа вака :vozbud::baeh: бтв Васо шо бидба со пациентките море се опоравуат ли или ништо се по старо:vozbud::pos2:

Знајте ли у неготино 1 пат каа стигнал камион (фап) шо се случило ????

Знајте ли у неготино 1 пат каа стигнал камион (фап) шо се случило ????

Е шо се случило:nesum:

БТВ. Неготино е Кавадаречко село Кавдаречко село Кавдаречко село:bip::blabla::vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom