Катарина Ивановска

• Креатор на темата Креатор на темата Геврек
  • Време на започнување Време на започнување
Морам да признаам дека прв пат слушам за девојкава. Не е лоша, но со мала корекција на носот, сметам дека би била поубава.

Девојката на мојот аватар!

Да се навратам на темата:Убава,Грда кој што сака нека збори,она си заработува,си шета на модните писти и ич око не и трепка...Си може:pipi:

Слушам (ќе) потпишала договор со Victoria Secret. Некој нешто повеќе да не знае?

Зошто не ме чудат негативните коментари за ова македонско девојче кое решило да просперира низ светот ?

Да беше албанка сигурно албанците ќе ја поддржуваа , ќе и даваа комплименти за тоа колку е успешна ( како што си ја фалат Елиза Душку актерката)

А вака чудна работа , македонците не се гордеат со нешто наше македонско по светот , туку што е можно повеќе критики и омаловажување . Се прашувам дали е во прашање менталитетот или ........хммм ?

Едноставно прекрасна!
Ја знам од малечка, (со сестра и‘ бевме иста генерација во основно), уште од тогаш беше прекрасно девојче. Секоја чест, заслужи да стигне до врвот. И колку добро чувство, на најлудите ревии ќе имаме наш Ангел :love:

kata6.jpg

kata.jpg

kata1.jpg

kata2.jpg

kata3.jpg

kata4.jpg

kata5.jpg

Мене ми е многу убава девојка. Браво што стигна до Викторија`с сикрет :)

Бог знае по кој пат стигнала до Викторијас сикрет, колку што знам патот до таму е речиси невозможен.. колку по убави и поуспешни манекенки не успеале да влезат во тој бизнис,ама оној кој сака да успее во нешто не одбира што ќе жртвува :D
И не знам стварно, искрено.. девојката не е ништо посебно, споредувајки ја со останатите ангели таа е грдото пајче :LOL:

Бог знае по кој пат стигнала до Викторијас сикрет, колку што знам патот до таму е речиси невозможен.. колку по убави и поуспешни манекенки не успеале да влезат во тој бизнис,ама оној кој сака да успее во нешто не одбира што ќе жртвува :D
И не знам стварно, искрено.. девојката не е ништо посебно, споредувајки ја со останатите ангели таа е грдото пајче :LOL:
Кога хејтерот ме плука од љубомора пука....
Моделите за Тајната на Викторија ги бираат жени кои се долги години во модниот бизнис. И патот не е невозможен. Влегуваат модели кои се максимално професионални и девојки кои се идеално женствени.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom