Картинзи

• Креатор на темата Креатор на темата go-kart
  • Време на започнување Време на започнување
haha....

Кои најдобри двајца? Кој ке ги избира? Каде ке ги најдеме?

и откако ке се одберат, што ке представуваат? Кој ке им биде спонзор, каде ке најдат возила, механичари, дрн дрн..... не е така едноставно, ајде ке одбериме и ке возат дечките.

pa kako so gleam agencijata za mladi i sport im pomaga na mnogu sportovi!
koga poveke ke se afirmira ovoj sport mnogu firmi ke se zainteresiraat da bidat sponzori,i sigurno tie firmi nema da bidat nekoj firmi koi ne se povrzani so avtomobilizam! toa ke bidat avtomobilski servisi i sli4no!
izgleda i ti druze ne si dovolno informiran... eden od najdobrite vo makedonija e RIKO detevo vozi super!:wink::wink:

А што мислите за една Кајгана собиранка во Волково?

da da druze!
jas sum za!
treba da se sobereme letovo da izvozime :wink::wink::wink:
pa da videte kako GO-KART vozi :wink::wink::wink:

:vozbud: ајде, и ја сум за,картингот ми е на 100м од куќа....така да ако има заинтересирани може!!! само да појдам да прашам колку картинзи се исправни,у возна состојба....

Ама немој некој таму да дојде со автобус или со такси.
Сите да дојдеме со сопствените машини.
Па да си направиме еден live муабет како да сме на "Автомобилизам и мотоциклизам":helou:

хаахах, ја ке доам со мојата мила машинка...мојот драг точак!!!! ДРАГ ОНЕ, 1 кубик, 1,2 коња!!!:pos2:

hehehehe :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
zdravje letoska mora se organizirame:wink:

:vozbud: ајде, и ја сум за,картингот ми е на 100м од куќа....така да ако има заинтересирани може!!! само да појдам да прашам колку картинзи се исправни,у возна состојба....

Тебе ти е на 100м, мене на 100км... Можеме за во лето да се организираме, има време.

pa kako so gleam agencijata za mladi i sport im pomaga na mnogu sportovi!
koga poveke ke se afirmira ovoj sport mnogu firmi ke se zainteresiraat da bidat sponzori,i sigurno tie firmi nema da bidat nekoj firmi koi ne se povrzani so avtomobilizam! toa ke bidat avtomobilski servisi i sli4no!
izgleda i ti druze ne si dovolno informiran... eden od najdobrite vo makedonija e RIKO detevo vozi super!:wink::wink:

Точно! Рико е најдобриот карт возач во македонија. Детето го имаше и по весници, на телевизија и каде уште не затоа што не само во македонија туку и има земено награди и на балканско ниво.

Браво за него во моментот кога ги одби грците кои му понудија да вози зад нивното знаме со тоа што они ќе му обезбедат картинг, поддршка и се што треба.
И ??? Каде е тука Македонија да му врати на детето за овој патриотски чин? Знам дека неговиот татко со огромни сили, мака и свои средства му обезбедува квалитетен сервис на неговиот картинг и сл. а сепак ја претставува Македонија и на меѓународните натпревари.

Да се надеваме дека некој од власта ќе се сети и на него па ќе му помогне.

Da vi objasnam za kartingot vo Makedonija

Karting vo Makedonija postoi so prvenstvo veke 6 god. Volkovo e edna i edinstvena staza vo Makedonija koja e profesionalna i se koristi vo shampionatot na Makedonija za trki.Karting klubovi registrirani koi se takmicat i nadvor od Makedonija se DEKIKO RACING,Max Kart, Riko performans i dr.Lanska godina imame za prv pat evropski shampion vo 100cm3 Junior a preklanska godina uchestvuvavme na megunarodni trki kako cel tim od Makedonija na treta po red staza vo Evropa Autokomerc vo Beograd kade zemavme dve megu prvite mesta od 46 takmicari.
Vi go pishuvam ova za da se zapoznaete podobro so karting sportot vo Makedonija i da gledame da go razvieme poveke.Inaku performansi na kartinzi koi gi vozime se 4 sekundi od 0-100km pa sami videte shto se vozi.Koga se otide na megunarodnata trka Autokomerc moze da se pofalam deka kako tim bevme so novi kartinzi so homologacii do 2011god dodeka site drugi bea so stari modeli.I za kraj ako ima nekoj da go zaiteresira ova neka poveli na prvata trka za shampionatot na Makedonija za 2009god na 17.05.2009 vo Volkovo.Pozdrav do site ljubiteli na brzini.:helou:

Karting

Za site clenovi na Forumot Kajgana.com odobren e popust od 10 % vo Karting centarot Maxkart vo Volkovo.

сега имате и 10% попуст...а иначе колку е цената ?

И колку е обичната цена а колку ке биде со попуст??????

ако сум тука летоска ке глеам да дојдам... со моето возило...бицикл.. со 1 коњ на него... :salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom