Картинзи

• Креатор на темата Креатор на темата go-kart
  • Време на започнување Време на започнување
точно,
овој е на тимот што се натпреварува во шампионатот, тие што ги рентаат се многу поедноставни, ете заборавивме да се сликаме со нив:smir:

Еве го и најмладиот натпреварувач,
не ми се верува дека во македонија има помлад картинг возач од него

колкаво е детето?колку год??:pos2::pos2: братучет ми возеше на 7год... ако идете пак,пиши тука...да појдеме една кајганџиска трка да напрајме:D:D

колкаво е детето?колку год??:pos2::pos2: братучет ми возеше на 7год... ако идете пак,пиши тука...да појдеме една кајганџиска трка да напрајме:D:D
Ова дете мислам дека е 4-5 години

Бевме ние во саботата 3 од велес се извозивме таму за 1000 денари 30 мин мислам и супер беше. Инаку најбрз картинг е двојката(2) не му исклучува така гаста како на другите.

Јас го возев 1,
беше жмк,
кочницата не фаќа,
само ако ја стиснеш до даска ќе ти се укопа болидот во место.

Ја еднаш 5 и еднаш нез кој али не користевме кочници ниеднаш :D само гас и ептен ако сакавме да се престигнеме да не ни лизга во кривини ја отпуштавме гаста во апексот на кривината за да поминеме без лизгање. Приметив само дека второто возење еден од другарите седна во 2 и на рамното не прелетуваше не му исклучуваше гаста на тој картинг.

http://www.maxkart.com.mk/

еве линк од веб страната на картингот во Волково (мала реклама...хахаха)

кајганџиска трка ке има??
Кои аматери му ја правеле страната :) Ако го види ова шефот (активен беше по форумов едно време) нека се дума за редизајн, пошто вака ништо неможе човек да разбере од сајтот.

Инаку досега не сум имал прилика да возам картинг, имаше едно време низ битола но патеката беше премногу кратка па наместо со картинг по неа возев со моторот :)

Цени за користење на рентални картинзи:
Картинг Honda GX200 (6,5KS)
5 мин. 200 денари.
10 мин. 400 денари.
15 мин. 500 денари.
За организирани групи следува попуст.

Може да се собереме повеќе души од Кајгана и да направиме еден рејс..:)

А, што викате на предлог? :icon_lol:

Многу малку време ова, за 15 минути возење 500 денари ..

Па може и некој попуст ќе добиеме то ест зголемување на времето, доколку се собереме повеќе..:toe:

Изгледа газдата е Maxkart нека каже колку е пример цената за 5-6 души еден саат тркање ? :)

многу ти е цел саат возење бе, што ќе праиш толку .....
20 минути ти се сосема доволно еве 30 нека се али поише од тоа не ти треба

Работи ли сеуште картингот во Волково?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom