H
HITCH
Гостин
Она што кај нас се прави е чист криминал,фактот дека некој направил хуманитарен концерт не значи само по себе ништо,тоа е само една голема манипулација ,за жал која никој не ја казнува,бидејќи и пејачите влегуваат во политичката машинерија како и се кај нас.Со самиот факт што не плаќаат данок тие вршат криминал,а не плаќаат зашто концертот им е хуманитарен,и сите се среќни и задоволни и овците им се на број.Ова кога им го кажувам на мои пријатели во Белград и Загреб се чудат и се смеат.Треба многу фурни леб да изедеш па да се бавиш со хуманитарна работа и активност или да имаш многу слободно време и пари па да не знаеш што со себе.
Велите Каролина имала спонзори ,па тие се тие кои треба да ги организираат и поттикнуваат тие работи,а пејачите се само тука да пеат.
ОК, спред тебе нема чесни луѓе. Значи сакаш да кажеш дека Тоше не бил чесен?! Ај кажи ми со примери. Јас ти посочив пример, повели демантирај ме и оспори ме. Докажи дека кај нас не се работи чесно.
--- надополнето ---
Девојката не оддава топлина како што многумина очекуваат да добијат од естрадните пејачи, но
нејзината срамежливост, модерен стајлинг,нежноста и нивото кое го постигна овозможија да опстане 20 години на естрада како девојка на која женските и завидуваме поради изгледот, мажките ја обожаваат, а сите останати се горди на нејзиното место во македонската естрада.
И завидуваш на Каролина?! Ма дај молим те! Па и за тебе кога би се грижеле толку многу луѓе би била Мис Универзум

--- надополнето ---
treba da ima ,ama nema institucii koi ova go sledat ,odgovori zosto fondacijata koja go nosi imeto na Tose ne izgotvila nitu edna zavrsna smetka za nejzinata rabota za ovie 2-3 godini kolku sto postoi
Почна да играш ниско, значи те погодив со нешто. Во фондацијата сеуште не се средени некои работи, треба малку време. НО, никогаш не би го оспорила делото на Тоше. Делата кажуваат за човекот, а не празните зборови :smir: