Каролина Гочева

• Креатор на темата Креатор на темата Word$haker
  • Време на започнување Време на започнување
па ништо не направила лошо за да се срами ни во приватниот ни во јавниот живот,тоа само вие душебрижниците го измислувате, и што е лошо доколку има дечко тоа е за срамење или ако подоцна раскинала со истиот,тоа се секојдневни работи кои им се случуваат на сите и што е тука срамно сето тоа стварно не знам.Ти немаш дечко или девојка и не си раскинал со некој?
А она за сликите е вкус на тебе не ти се убави на некој може му се убави ,па и не мора да ги гледаш.

--- надополнето ---

Па тие девојки на снимањето биле облечени но после е измонтирано останатото,и што има тука страшно во тоа.

Пак да прашам фановите/познавачите на кариерата на Каролина -дали, колку и кога имала хуманитарни концерти и учества во концерти

Читајќи ги постовите од другите форумџии, посебно вака Луртз кој неверојатно е како стига со различни линкови, се прашувам дали воопшто за Каролина и излегла некоја вест што не е поврзана за нејзиниот приватен живот. Испаѓа како да нема за што друго да се пишува. :toe:
Гугл и комбинации, се друго е до брзината на конекцијата :)

Па тие девојки на снимањето биле облечени но после е измонтирано останатото,и што има тука страшно во тоа.

Хахахахаха:pos2:
А Каролина, или вие позади неа, сте немале поим, хахаха.
Туку така некој ќе вметне голи девојки, како да не постојат договори на чиј основ можеш да тужиш за подметнување или неисполнување. Е ваква машничка до сега не сум видела.

Ем во бобици, ем во различни бои. :nesvest:

Случајно да не продаваш поликолор? Алооооо, за што не` сметаш тука сите нас?? :uvo:

--- надополнето ---

Туку Луртз, што ти кажав дека кај и да е ќе се појави зборот душебрижници. Дај да удриме една кладба кој ќе биде следен. Јас велам "проста маса", ти што велиш?

П.С. Барем да си го збогатевте малку речникот, не ќе беше на одмет. :)

Пак да прашам фановите/познавачите на кариерата на Каролина -дали, колку и кога имала хуманитарни концерти и учества во концерти

Настапила на бројни концерти и настапи и многу пати помогнала каде што може,па еве и песната "Бела" со Аки беше за хуманитарна цел.
А и со тие хуманитарни активности се веќе смешни,зарем само со тоа треба пејачите да се бават,да некои не можат нишо да направат па ај ќе направам хуманитарен концерт,а и колку има хуманост се покажа последниот хуманитарен концерт минатата недела со тројца без двајца.Знаете пејачите не постојат за да ги решаваат социјалните проблеми на граѓаните,да во светот може пејачите имаат многу пари па можат да дадат некој милион за некоја хумана цел,но кај нас се се импровизира,па така и пејачите не заработуваат тие 100000е од настап па да дадат од нив 10000 некаде, и тие од тоа што го заработат мора да живеат што би рекла Тијана да плати сметки и све остало.

Па еве, несакајќи најдов дел (ме мрзи и глава боли од барање)

општина Аеродром
Karolina - Se Lazam Sebe (at humanitarian concert)

овде ја нема, но се работи за Битола
Ѕвездите ќе пеат за Сања - Голем хуманитарен концерт во Битола

Сараево
Каролина сними хуманитарна песна

За Хаити
Хуманитарна акција „Скопје за Хаити и Чиле“

Колку од овие потези се во комерцијални цели, не невлегувам...читајќи ги овие 2 страни од форумот, претпоставувам дека малку поголем дел се.

Па еве, несакајќи најдов дел (ме мрзи и глава боли од барање)

општина Аеродром
Karolina - Se Lazam Sebe (at humanitarian concert)

овде ја нема, но се работи за Битола
Ѕвездите ќе пеат за Сања - Голем хуманитарен концерт во Битола

Сараево
Каролина сними хуманитарна песна

За Хаити
Хуманитарна акција „Скопје за Хаити и Чиле“

Колку од овие потези се во комерцијални цели, не невлегувам...читајќи ги овие 2 страни од форумот, претпоставувам дека малку поголем дел се.
Во однос на таа хуманост што ја велите имам пријателка која работи во домот "11 Октомври" каде што Каролина често ги посетува и децава таму се прашувале зошто само Каролина ,Ребека и Кристина доаѓаат без камери , а сите останати со еден куп телевизиски екипи и тука завршува целата приказна и за таа хуманост поточно манипулација со нечија несреќа.
Пак ќе кажам за организација на концерти се задолжени нејзините менаџери,не таа сама,а и тие се луѓе со свои семејства и од тоа што го работат и заработуваат од тоа и живеат, не им паѓа од небо ништо.

Концерт во Сараево
http://www.a1.com.mk/vesti/default.aspx?VestID=67519

Хуманитарен концерт за настраданите во земјотресот во Хаити
http://www.kantar.mk/index.php?opti...-za-cil-i-haiti&catid=34:makedonija&Itemid=57

Хуманитарен концерт за помош за лицата со хендикеп. Општина Аеродром, 21.09.2010
http://www.vest.mk/default.asp?ItemID=05DD9EDDB427A24CBB4570877FD3095C

Хуманитарен концерт за малиот Тео Тасев
http://www.dnevnik.com.mk/?itemID=7F96FF9FF65E454988D2250D2B81D72D&arc=1

Хуманитарен концерт за помош на Игор Узунов
http://www.tmobileformacedonia.org/?ItemID=45244628CB7A5841BCAD2F09CCF5DB0E

Хуманитарен концерт за малата Мартина, под мотото „Подај Рака„
http://www.vest.com.mk/default.asp?ItemID=4539EE6E036322469C68DC676FF7DFC6

и многу други.. кои и допрва ќе следат :smir:

Туку Луртз, што ти кажав дека кај и да е ќе се појави зборот душебрижници. Дај да удриме една кладба кој ќе биде следен. Јас велам "проста маса", ти што велиш?

Или ќе се вратиме на зборот -љубомора, завидливост- Што знам за кладбава, у штека цигари...или...поздраво е у пиво :)

Нема хунамитарни концерти, никаде нема објава за такво нешто. Не ми се верува дека тврди дека Каролина прави КОНЦЕРТИ, за кои не знае никој :pos: Сега ми се појавува прашањето: а дали таа знае каде настапува?! Концерт кога велам мислам во стилот на Тоше, Ламбе, значи цело време да си пее тој пеач и да си викне по некој гостин, а не да се појави за да испее една песна на плејбек и да побара пари за тоа. Тоа не е хуманитарен концерт, тоа е платен настап!

Во однос на таа хуманост што ја велите имам пријателка кој работи во дом "11 Октомври" каде што Каролина често ги посетува и децава таму се прашувале зошто само Каролина ,Ребека и Кристина доаѓаат без камери , а сите останати со еден куп телевизиски екипи и тука завршува целата приказна и за таа хуманост поточно манипулација со нечија несреќа.

Ма немој! Во дом „11 октомври“ биле само Каролина, Ребека и Кристина?! И замисли биле без камери :pos: :pos: :pos: „11 октомври“ е дом за деца без родители, цело време има некакви активности за дечињата, кај нив цело време има куп народ. Додека беше Тошка жив имаше многу повеќе активности, морам да признаам. А со глава ти гарантирам дека Каролина нема поим за што е тој дом и каде се наоѓа. Повторно ти кажувам за ова знам со сигурност! Сеедно дали ми веруваш или не. Може да спориме за музика или било што друго, но да ме убедуваш дека Каролина е хуманитарка немој ни да си помислил!

Немој да ми објаснуваш за хуманитарни концерти и кој пеач каде бил. ЗНАМ! Сум била во организација на неколку и сум во контакт со луѓе кои ги организираат тие концерти :smir:

п.с. Никогаш нема да се дрзнам да ја оспорувам хуманитарната работа на Ребека, навистина имам почит за тоа што го работи, а Бога ми и начинот на кој го работи тоа.

--- надополнето ---

Концерт во Сараево
http://www.a1.com.mk/vesti/default.aspx?VestID=67519

Хуманитарен концерт за настраданите во земјотресот во Хаити
http://www.kantar.mk/index.php?opti...-za-cil-i-haiti&catid=34:makedonija&Itemid=57

Хуманитарен концерт за помош за лицата со хендикеп. Општина Аеродром, 21.09.2010
http://www.vest.mk/default.asp?ItemID=05DD9EDDB427A24CBB4570877FD3095C

Хуманитарен концерт за малиот Тео Тасев
http://www.dnevnik.com.mk/?itemID=7F96FF9FF65E454988D2250D2B81D72D&arc=1

Хуманитарен концерт за помош на Игор Узунов
http://www.tmobileformacedonia.org/?ItemID=45244628CB7A5841BCAD2F09CCF5DB0E

Хуманитарен концерт за малата Мартина, под мотото „Подај Рака„
http://www.vest.com.mk/default.asp?ItemID=4539EE6E036322469C68DC676FF7DFC6

и многу други.. кои и допрва ќе следат :smir:

Ова е присуство на концерт, а не одржан концерт! Концерт не е една песна да испееш и да киднеш!

Ова е присуство на концерт, а не одржан концерт! Концерт не е една песна да испееш и да киднеш!
И ја постирав нешто слично...изгледа само насловите (хјуманити) се во прашање-но сум бил грешка.

Во однос на таа хуманост што ја велите имам пријателка која работи во домот "11 Октомври" каде што Каролина често ги посетува и децава таму се прашувале зошто само Каролина ,Ребека и Кристина доаѓаат без камери , а сите останати со еден куп телевизиски екипи и тука завршува целата приказна и за таа хуманост поточно манипулација со нечија несреќа.
Пак ќе кажам за организација на концерти се задолжени нејзините менаџери,не таа сама,а и тие се луѓе со свои семејства и од тоа што го работат и заработуваат од тоа и живеат, не им паѓа од небо ништо.

Па нели Каролина е мега ѕвезда со спонзори како Пежо, Скопска Пивара, Т - хоум и не знам кои други „јаки“ фирми :vozbud: Сепак не знаеш како се одржува хуманитарен концерт. Значи во случајот на Каролина спонзорите, Скопска Пивара, Пежо и Т - Хоум ќе ги дадат парите за изнајмување на сала и да се подмират основните трошоци, а таа само ќе треба да дојде да пее :toe: Значи врти сучи, пак нешто не штима со Каролина, нели?!

Хахахахаха:pos2:
А Каролина, или вие позади неа, сте немале поим, хахаха.
Туку така некој ќе вметне голи девојки, како да не постојат договори на чиј основ можеш да тужиш за подметнување или неисполнување. Е ваква машничка до сега не сум видела.

Ем во бобици, ем во различни бои. :nesvest:

Случајно да не продаваш поликолор? Алооооо, за што не` сметаш тука сите нас?? :uvo:

--- надополнето ---

Za sto sakas da se kladis za toa sto veke jas ti go spomenav vo mojata PP ,pa sega sakas da se pravis pametna, deka demek go predviduvas toa ,pa uste ke se kladela:tapp:
I sto insinuiras deka sme se dogovarale ,pa jas nemam 15 godini pa da se dogovaram ,sto jas ne znam da napisam ,pa treba nekoj da mi kaze sto da pisuvam:pos2:
I za toj spot koj non stop go spomenuvas, a posle velis deka nie nisto novo ne kazuvame i se povtoruvame. Spotot bese sniman vo Srbija ,bese sniman so srpska grupa ,Karolina e tamu stranec ,gostinka ,poradi toj fakt, ona ne moze da ide nasproti konceptot na reziserot i momcite(sama da snimase spot drugo ke bese) ,taa e edna nasproti niv nekolku,nejze moze ne i se svigal spotot, ama bidejki bila vo malcinsvo ne mozela nisto da napravi,nejziniot glas e eden nasproti site tamu ,ali koga bil gotov sepak si kaza deka spotot ne e po nejzina zelba,toa se zivotni situacii vo koj treba da znaes da se snajdes ,ne ja razbiram potrebata da se analizira sve sto ona pravela do detali i nie da ocenuvame dali gresela ili ne,se snaoga isto kako i nie:toe:

taa e edna nasproti niv nekolku,nejze moze ne i se svigal spotot, ama bidejki bila vo malcinsvo ne mozela nisto da napravi,nejziniot glas e eden nasproti site tamu...
не е ваљда да ќе се пресметувале, сепак спот е за неа и платен од неа...зборот на нарачателот нели се поштува? Или пак, друго студио, друг режисер кој има разбирање за муштеријата.

пардон, не спомнав дека е плус професионалец и ѕвезда :)
Апсурдно е личности од ваков ранг да немаат право на глас за кардинални сцени и позадини у спот

Нема хунамитарни концерти, никаде нема објава за такво нешто. Не ми се верува дека тврди дека Каролина прави КОНЦЕРТИ, за кои не знае никој :pos: Сега ми се појавува прашањето: а дали таа знае каде настапува?! Концерт кога велам мислам во стилот на Тоше, Ламбе, значи цело време да си пее тој пеач и да си викне по некој гостин, а не да се појави за да испее една песна на плејбек и да побара пари за тоа. Тоа не е хуманитарен концерт, тоа е платен настап!

Ма немој! Во дом „11 октомври“ биле само Каролина, Ребека и Кристина?! И замисли биле без камери :pos: :pos: :pos: „11 октомври“ е дом за деца без родители, цело време има некакви активности за дечињата, кај нив цело време има куп народ. Додека беше Тошка жив имаше многу повеќе активности, морам да признаам. А со глава ти гарантирам дека Каролина нема поим за што е тој дом и каде се наоѓа. Повторно ти кажувам за ова знам со сигурност! Сеедно дали ми веруваш или не. Може да спориме за музика или било што друго, но да ме убедуваш дека Каролина е хуманитарка немој ни да си помислил!

Немој да ми објаснуваш за хуманитарни концерти и кој пеач каде бил. ЗНАМ! Сум била во организација на неколку и сум во контакт со луѓе кои ги организираат тие концерти :smir:

п.с. Никогаш нема да се дрзнам да ја оспорувам хуманитарната работа на Ребека, навистина имам почит за тоа што го работи, а Бога ми и начинот на кој го работи тоа.

--- надополнето ---

По малку си смешен и многу си малициозен,вистински хуманитарен самостоен концерт кај нас беше последниот на Тоше,и тука пак беше и државата вклучена,се останато е само маркетинг(не мислам овде на некои големи концерти на плоштад).А што се однесува до Ламбе, тој го најави одамна својот прв концерт и баш пред концертот изгоре Бигорски и истиов концерт за кој наместо да платат данок ги дадоа за Бигорски некои 4000Е,само го назначија тоа за во јавност као и јас сум хуманист,али тука има се само не хуманост.
За домот "11 Октомври" и текако знае на само 5минути е од нејзиниот стан.И она што го кажав за тоа што ги злоупотребуваат тие деца вистина и не само нив останативе што се во домот за слепи исто така.

HITCH

Kako ti si bila vo organizacija na humanitarni koncerti, a imas tolku negativno mislenje za lugeto od druga vera :toe:

--- надополнето ---

не е ваљда да ќе се пресметувале, сепак спот е за неа и платен од неа...зборот на нарачателот нели се поштува? Или пак, друго студио, друг режисер кој има разбирање за муштеријата.
Taa ne naracatel, tuku taa i momcite zaedno ,spotot e platen od site niv i Emotion, a ako ona bila naracatel i sama go platila , utre sabajle nemalo da bide po nejzino

Сигурно не го ни нарачала ниту пак го платила, таа беше само нивна гостинка и во песната и во спотот.На крајот на краиштата тоа е само шоу бизнис.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom