Каролина Гочева

• Креатор на темата Креатор на темата Word$haker
  • Време на започнување Време на започнување
Знаев дека свадбата на Принцот Вилијам и Кејт Мидлтон е премногу клише... кај можат они со Каролинчето :))))))
Нема што да се споредува. Свадбата на Каролина е настан за Македонија.

фала богу се омажи девојчево. јас се се грижев убаво, умно девојче, а уште немажено. а годините и врват.
имало господ се омажи и каролинчето.

Браво за постовите, скролерот ми знае :)
Туку имаш утка кај аеродромите, свадбата беше на Стенковец.
...апсолутно си во право, пак грешка во инфо порталите на Нет, се јавив и ми беше потврдено шо се вели од прва рака дека беше во Стенковец, а не во Петровец како што пишуваат порталите ! (y)

...апсолутно си во право, пак грешка во инфо порталите на Нет, се јавив и ми беше потврдено шо се вели од прва рака дека беше во Стенковец, а не во Петровец како што пишуваат порталите ! (y)
Не сакам да мрчам, ама во еден од претходните постови имаш пишано дека облечена во зелениот фустан си била на свадба (бар јас така разбрав, Извини ако грешам):D

38.jpg

надвор од Скопје во близина на Општината Петровец ( п.с. јас сум во зелениот фустан:D )

Нова песна од Каролина на српски јазик - „Феникс„
Некоја соработка во Црна Гора.

Јас не спиев два дена пред, и уште два дена после свадбата на Каролина.

Ма каков настан! Ниту една македонска песна нема на снимките. Каква е таа македонска свадба без тапани и без песната татко и ја дава, село не ја дава?

За кого гласаше Каролина во неделата?

Престанете веќе со ова Принцеза, Кралица, Ѕвезда.. или како за Тоше што се пишува нашиот ангел.

Толку ми е безвезе тоа. Нормални луѓе се и они само што се родиле со убав глас, талент за пеење, се познати на балканов.

СПЕКТАКУЛАРНО ВРАЌАЊЕ НА ПРИНЦЕЗАТА

:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Од кај се врати принцезава ?

Сеа цел албум ќе и биде со класични песни за заљубени и среќни жени?Едно време имаше албум со феминацистични песни сеа си најде маж и ајде се е супер...... А и што и се брза толку за нов албум,пред некои 2 години излезе Две Лири(Македонско Девојче),тој стил тие песни можат да ги пејат сите,чист мелос македонски.........како камелеон е ми се чини каролинчето,се мењаат времињата се мења и она,на кај ќе дувне ветерот на таму. Тиња.

Мене ми е освежување песнава за нашава музичка сцена, но не ми е блиску до некој голем хит. Треба да се врати Каролина на песните како ,,Ова срце знае" или нека се држи до песните како од албумот Македонско девојче.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom