burn84
Говорете Македонски
Поентата на форумот е дискусија, а не истомисленици да го потврдуваат истото мислење.pa dobro,ama pak ke nema nekoj efekt,na ovaa i drugi temi slicni na ovaa bi trebalo da stoi -samo za onie sto se za ili protiv za da moze izlozenite mislenja ili iskustva da ne bidat predmet na potsmev kaj neisto mislenicite,ali ako ke pocnam iako ke se potsmevaat tie sto ne se dovolno razvieni za da razberat
ako kazam deka sum cital literatura ke se najde nekoj sto ke kaze deka cital poveke,ako kazam deka sum imal iskustva vo zivotot sto me navele da istrazuvam,ke se najde nekoj da mi kaze deka sum zabegal,ako kazam deka sum imal moznost da se usovrshuvam duhovno i deka sum postignal nekoj mal stepen na regresija(vrakanje vo predhoden zivot),sum videl i paralelni svetovi ,ke se najdat mnogu sto ke mi kazat deka sum lud
ako kazam deka samo jas licno sum zapoznal 20tina luge sto se slicni na mene i postignale i poveke od mene vo toj pogled definitivno site ke kazete deka sonuvam ili deka sum za vo ludnica
epa malecki mozocinja smej te se kolku sakate a jas ke citam i ke uzivam vo vashata mizernost.pozdrav!
Еве по трет пат, кажи што си читал, доживеал видел и во што веруваш.
Плус не мора веднаш да скокаш, тоа ти ако си прочитал не значи дека друг не прочитал...или во најмала рака немој се што ќе читаш да го земаш здраво за готово