C
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Барај за натриум дихлороацетат, натриумова сол на дихлорооцетна киселина, DCA, sodium dichloroacetate. За него тврдат дека ја успорува гликолизата.
Еве почни од тука.
Апсолутно си во право за овој дел.Ракот се храни со шеќер, точно е то, има забрзана гликолиза, но откако ќе настане, глупо е некој да се лишува цел живот од шеќер.
Глупо е и нелогично да се избегнува внесувањето на прехранбени продукти кои во организмот се разложуваат до гликоза.3. Не внесувај во организмот преработен (“рафиниран“) шеќер, сол, брашно/бели пецива и масла. Колоритна исхрана = здравје, но “белото“ во исхраната = болест и смрт и вклучува:
- бел леб
- бел ориз (за разлика од браон ориз)
- бели тестенини како макарони на пример
- обични “бели“ компири (за разлика од “благи компири“ или “јапонски компири“)
- чипсови, грисини и слични глупости кои што немаат никаква хранлива вредност но се токсични.
- се' што е направено од бело брашно, вкл. колачи.
- секаква преработеха храна ставена во конзерви, кеси и лименки и зајакната со хемикалии (како содиум бензонат на пример).
Сите овие се трансформираат во шеќер во организмот, а РАКОТ СЕ ХРАНИ СО ШЕЌЕР!!!
Додатно, ЕДНО ВНЕСУВАЊЕ НА ШЕЌЕР ВО ОРГАНИЗМОТ ГО ПОТТИСНУВА ИМУНИОТ СИСТЕМ ВО ВРЕМЕТРАЕЊЕ ДО 4 СААТИ!!!
Ова треба да бидеш гладен, и да не внесуваш непотребни работи во организмот, за да не дојде до создавање на рак.
Тогаш,што да се јаде?
Другарче сето ова ок, но кога вакво чудо можат да закачат актери/бизнисмени/милијардери кои имаат цела лекарска болница во палатата што се вика, заеби ти храна ова она. Ако треба ќе се појави.......
Сте слушнале за тревката "коњски опаш"?
Да, ама таа трева ја знам како лек за камчиња во бубрег и против инфекција на мочни патишта. Не и за превентива за рак или?? Ако имаш некое инфо за ова пиши ми ПП те молам.