Каракачанов нуди бугарско државјанство на бранителите на Македонија

Pa beram gajle za izjavat na ATAKA- moze nekoj da izjavi ruse e romanski ili plovdiv e turski:)
Е па луди секогаш к'е се најдат ама нашијо к'е представи и документи. :vozbud:
П.С.
А на мене еден од тука ми вели дека като сум шоп сум србин. :pos2:

Се читаш ти, од кога ќе напишеш нешто бе?
Апо, АБЦ добро напишал, односно дека и тие инвалиди ќе ја делат истата судбина со останатите инвалиди т.е никој повеќе нема да ги зарезува дека воопшто постојат.
Дека ќе бидат сметани за баласт како на општеството така и на семејството.

Од погоре прочитаново најголем мерак ми напрае изјавата на ген. Ангелов. Така да б'лгарчиња овај татарчиња кип дриминг.
Ајт поздрав:helou:

- Тие луѓе војуваа за својата држава Македонија против албанските сепаратисти, од кои еден голем дел доаѓаа од Косово и не беа македонски граѓани. На тој начин, не се водеше граѓанска војна, но се водеше војна, во која што практично Република Македонија беше нападната од странци. Типретендираат на некој начин да бидат обесштетени за тоа што го претрпеле. Има ранети луѓе, има убиени, има такви кои додека ги исполнувале своите задолженија во служба на војската биле оштетени лично, нивниот бизнис итн.е луѓе имаат целосна основа да Тие луѓе имаат потполна основа да бараат обесштетување и компензација, како што е во нормалниот свет. Откако државата, Македонија, не направи ништо за тие луѓе, Бугарија може да направи еден гест кон нив - рекол Красимир Каракачанов.

Ова блондираното држи вода. Убаво беше тоа да го кажеше некој пратеник од ВМРО-ДПМНЕ, а не да се криеја по собраниските ходници. Да се донесеше законот за бранителите- и тие ке беа задоволни и немаше можност Каракачанов да се зеза со нас.

Ova ne e prva provokacija na partijata ATAKA.Sepak jabe zborat i da dojdat eden den na vlast nisto nemoze da napravat posto EU ne tolerira fashisticki partii.Osven toa izjavata deka strmuica e bugarska na istata partija e cista glupost i provokacija koja i steti na samata bugarija.
Атака мислам дека има 3ца пратеници во европарламентот.....така да изгледа толерираат.
btw Каракачанов е од ВМРО БНД

Колку кошта да извадиш документ дека си бил бранител?

Еј кој знае колку се изненадиле Достоинство со овој старо нов испад на Татариве. Мене искрено вакви изјави не ме плашат ме плашат БЦ, Рада, Тито, Јани, Шема и останатата компанија оние кои можат многу да ја заебат работата одвнатре овие однадвор ги знаеме

Еј кој знае колку се изненадиле Достоинство со овој старо нов испад на Татариве. Мене искрено вакви изјави не ме плашат ме плашат БЦ, Рада, Тито, Јани, Шема и останатата компанија оние кои можат многу да ја заебат работата одвнатре овие однадвор ги знаеме

Pravish ogromna greshka ako mislish deka pogolema opasnost se Jani,Shema,Rada i Tito od Karakachanov,Antonio Miloshovski,Zoran Todorovski i Martin Trenevski.

Суициден гит сериозна сум поголема закана се БЦ, Рада, Тито, Јани, Шема и останатата компанија нудат се за да дојдат на власт не ти е малку страшно тоа?!

Овие пратеници не гласаа за Законот за бранители!?!?

Да да гласаа ама со која причина тоа е веќе друга тема треба да се гледа се и да се земе во предид се а не само гласање Суициден гит

Интересно е кога оној што гласал сега ќе испадне непријател на оваа држава,итоа многу повеќе одколку оној што не гласал за Бранителскиот закон,абе станувате Господ да чува и да брани.Зошто гласале сега,оти не вчера,каде беа тогаш.:toe:

Каракачанов како каракачанов лае и ке лае ко гладен волк. 15 од бранителите сами се понудиле за бугарско дрзавјанство , :pos2:за ефтини бугарски возила си ја продаваа честа.и пази немој да ги именувате со бранители .бранители мозат да бидат и сите и оние од 2002 во кујната без испукан куршум.Тешко на македонија со вакви бранители и нека него срамат името бранител . А што се однесува да законот кажанаое зашто усѕавен суд им ја допре помошта и по чија наредба.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom