Канал 5 ќе ги пренесува натпреварите од најквалитетните европски натпреварувања!

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Fantom se pravi ovde nekoj , a na TV falese uste da pocne da dt'ka:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Serpico e zakon :zver:

Ај бе мени канал ак не ти чинит?
Убав си излезе чоекот, ој ти на телевизија ак мојш пубо.
Дури и режисерот ексклузивно ни даде кадар од Фантом после неговото говорење, јебига, лепота е во прашање. Сакат да привлечит гледачи. :asd:

Аирлија каганџии на Канал 5, башка и охриѓани, попопо

Зашо не кажаа бе дека ќе бидат во Ноќ со шампионите бе? ц ц ц вип фаци бе не се издаваат. Не ги гледав бе :(
Ај на полувреме.

Зашо не викнале женски навивачи? Дискриминација :cry: :icon_lol: Џену грл банирај ги, сеедно што се модератори :):):)

Зашо не кажаа бе дека ќе бидат во Ноќ со шампионите бе? ц ц ц вип фаци бе не се издаваат. Не ги гледав бе :(
Ај на полувреме.

Зашо не викнале женски навивачи? Дискриминација :cry: :icon_lol: Џену грл банирај ги, сеедно што се модератори :):):)

Што се прави, прави се, ме викнаа мене ама јас не отидов :))))) Ќе ги банирам на 3 дена зошто не пратија поздрав до нас,... ееее , се појавија на ТВ и сега славни се :pos: :pos2:

P.S. Сега им пишав да пратат поздрав на полувреме :)

Поголем оптимиста од Серпико има еве на.
Добри беа али Фантом не беше за Челзи?:toe:
А другите што беа во студиото Кајганџии беа?

Што се прави, прави се, ме викнаа мене ама јас не отидов :))))) Ќе ги банирам на 3 дена зошто не пратија поздрав до нас,... ееее , се појавија на ТВ и сега славни се :pos: :pos2:

P.S. Сега им пишав да пратат поздрав на полувреме :)

Аааа ондак се извинувам, значи женските не сакале да одат.
Тогаш не се виновни они :)

Ajде чекаме поздрав :)))

не се уклучуваат во студио овие бе...ааа мајката..ќе чекаме поздрав на крајот излеа

Господ знае..
Имаше и некој Борче као што слушнав..
Иначе Серпико баш беше претставителен,со тој симпатичниот охридски акцент..добар беше.

Извинете за лошиот квалитет, со телефонот од Серпико се сликани. Не дека со мојот поарни ќе испаднеа, ама да се извам малце.

9aaarm.jpg

2ytv91s.jpg

1zst2t.jpg

n2gw2v.jpg

j79dmq.jpg

Извинете за лошиот квалитет, со телефонот од Серпико се сликани. Не дека со мојот поарни ќе испаднеа, ама да се извам малце.

9aaarm.jpg

2ytv91s.jpg

1zst2t.jpg

n2gw2v.jpg

j79dmq.jpg

Брао,брао,брао ѕверви бевте сите:helou:
Иначе голема пофалба за Канал 5 за начинот на кој што ги претставуваше натпреварите во лигата на шампионите...Голема пофалба и за филе и неговата емисија Ноќ со шампионите кој позитивно ме изненади во оваа групна фаза во ЛШ..Се на се супер беше...се надевам дека ќе биде уште подобро и поинтересно во февруари:wink:

9aaarm.jpg

2ytv91s.jpg

1zst2t.jpg

n2gw2v.jpg

j79dmq.jpg

:olee::olee::olee::olee:

Се надевам дека ова не е врвот на соработката помегу Кајгана Форум и Канал 5~!zabava

За финалето на светскиот куп нема да има ваква емисија Хелти..:tv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom