Канал 5 ќе ги пренесува натпреварите од најквалитетните европски натпреварувања!

R

Rigel Kent

Гостин
Fantom se pravi ovde nekoj , a na TV falese uste da pocne da dt'ka:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Serpico e zakon :zver:

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.399
Поени од реакции
25.249
Ај бе мени канал ак не ти чинит?
Убав си излезе чоекот, ој ти на телевизија ак мојш пубо.
Дури и режисерот ексклузивно ни даде кадар од Фантом после неговото говорење, јебига, лепота е во прашање. Сакат да привлечит гледачи. :asd:

Член од
15 мај 2008
Мислења
947
Поени од реакции
99
Аирлија каганџии на Канал 5, башка и охриѓани, попопо

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Зашо не кажаа бе дека ќе бидат во Ноќ со шампионите бе? ц ц ц вип фаци бе не се издаваат. Не ги гледав бе :(
Ај на полувреме.

Зашо не викнале женски навивачи? Дискриминација :place::icon_lol: Џену грл банирај ги, сеедно што се модератори :):):)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Зашо не кажаа бе дека ќе бидат во Ноќ со шампионите бе? ц ц ц вип фаци бе не се издаваат. Не ги гледав бе :(
Ај на полувреме.

Зашо не викнале женски навивачи? Дискриминација :place::icon_lol: Џену грл банирај ги, сеедно што се модератори :):):)

Што се прави, прави се, ме викнаа мене ама јас не отидов :))))) Ќе ги банирам на 3 дена зошто не пратија поздрав до нас,... ееее , се појавија на ТВ и сега славни се :pos: :pos2:

P.S. Сега им пишав да пратат поздрав на полувреме :)

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Поголем оптимиста од Серпико има еве на.
Добри беа али Фантом не беше за Челзи?:toe:
А другите што беа во студиото Кајганџии беа?

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Што се прави, прави се, ме викнаа мене ама јас не отидов :))))) Ќе ги банирам на 3 дена зошто не пратија поздрав до нас,... ееее , се појавија на ТВ и сега славни се :pos: :pos2:

P.S. Сега им пишав да пратат поздрав на полувреме :)
Аааа ондак се извинувам, значи женските не сакале да одат.
Тогаш не се виновни они :)

Ajде чекаме поздрав :)))

I

InF3cTeD

Гостин
не се уклучуваат во студио овие бе...ааа мајката..ќе чекаме поздрав на крајот излеа

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Иначе освен Серпицио и Филип_ох кои беа другите?

В

Вори

Гостин
Господ знае..
Имаше и некој Борче као што слушнав..
Иначе Серпико баш беше претставителен,со тој симпатичниот охридски акцент..добар беше.

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Извинете за лошиот квалитет, со телефонот од Серпико се сликани. Не дека со мојот поарни ќе испаднеа, ама да се извам малце.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Извинете за лошиот квалитет, со телефонот од Серпико се сликани. Не дека со мојот поарни ќе испаднеа, ама да се извам малце.

Брао,брао,брао ѕверви бевте сите:helou:
Иначе голема пофалба за Канал 5 за начинот на кој што ги претставуваше натпреварите во лигата на шампионите...Голема пофалба и за филе и неговата емисија Ноќ со шампионите кој позитивно ме изненади во оваа групна фаза во ЛШ..Се на се супер беше...се надевам дека ќе биде уште подобро и поинтересно во февруари:wink:

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363

:eek:lee::eek:lee::eek:lee::eek:lee:

Се надевам дека ова не е врвот на соработката помегу Кајгана Форум и Канал 5~!zabava

В

Вори

Гостин
За финалето на светскиот куп нема да има ваква емисија Хелти..:tv:

Kajgana Shop

На врв Bottom