Канал 5 ќе ги пренесува натпреварите од најквалитетните европски натпреварувања!

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Дај пишете ми мејл нивни на ПП да ги отерам каде што не треба...

Џабе е,а баш еден нивни вработен што е член на форумов кога некој прашуваше зашто демек арсенал -порто ја давале а не баерн -фиоре на 5ката овај одговори дека имало различни фактори како атрактивност,последните години во лш,местата во своите првенства итнт да не набројувам.Баш ме интересира каде е тој и дали главниот аргумент ке му е само Пандев.

Џабе е,а баш еден нивни вработен што е член на форумов кога некој прашуваше зашто демек арсенал -порто ја давале а не баерн -фиоре на 5ката овај одговори дека имало различни фактори како атрактивност,последните години во лш,местата во своите првенства итнт да не набројувам.Баш ме интересира каде е тој и дали главниот аргумент ке му е само Пандев.

Ма сите можни фактори што може да им текнат алудираат кон Арсенал-Барселона, освен се разбира Пандев.

Не ја даваат не ја даваат само они ли си пренесуваат затоа следната година нека зимаат подобро МТВ одколку овие :smir:

Не ја даваат не ја даваат само они ли си пренесуваат затоа следната година нека зимаат подобро МТВ одколку овие :smir:

Мислам дека и наредниве 2 години они ќе пренесуваат...

Мислам дека и наредниве 2 години они ќе пренесуваат...

ццц клошари стварно ќе биде срамота да не ја даваат Арсенал - Барселона играат можеби најдобар фудбал тие две екипи најотворен..

Не е џабе затоа што кога играа Јуве со Баерн планираја да даваат некоја друга (мислам Реал со Марсеј) и имаше реакции тука на форум и им праќаа маилови и им пишуваа на ФБ и ја сменија на крај ја даваја Јуве и Баерн, а тој вработениот е Иван Мирчески.

До сега прифаќаа сугестии и ги поздравив за тоа. Дали овој пат ќе променат незнам но доколку не стварно ќе направат огромна грешка.

Де бе не заебавајте и вие МТВ..Ни слика имаше ко шо треба..ем лани на финалето заебаваа нешто..А тука и оваа емисијата е поинтересна. Можеби само коментаторите вредат повеќе у МТВ. А иначе и МТВ го даваа Пандев,се сеќавате кога играше Лацио,од 6,на 5 меча го даваа Лацио(само последното коло не,мислам..кога веќе се се знаеше)

Господинот С. Мирчевски го има последниот збор за пренос, и бидејќи тој е навивач на Интер... :tapp:

Господинот С. Мирчевски го има последниот збор за пренос, и бидејќи тој е навивач на Интер... :tapp:
Факт е дека поинтересн дуел е Арсенал - Барса,али цела Македонија сака да ги гледа Интер и Пандев и незнам што се буните кога ако се прави анкета кој натпревар би го гледале повеќе факт е дека ке биде Интер и нормално Пандев да игра прва постава:toe:Коа игра Пандев цела МКД е на нозе и женско и старо сите се пред тв:toe:

Кој Пандев бре. Сакам Арсенал Барса.

Факт е дека поинтересн дуел е Арсенал - Барса,али цела Македонија сака да ги гледа Интер и Пандев и незнам што се буните кога ако се прави анкета кој натпревар би го гледале повеќе факт е дека ке биде Интер и нормално Пандев да игра прва постава:toe:Коа игра Пандев цела МКД е на нозе и женско и старо сите се пред тв:toe:
Седи бе.

Де бе не заебавајте и вие МТВ..Ни слика имаше ко шо треба..ем лани на финалето заебаваа нешто..А тука и оваа емисијата е поинтересна. Можеби само коментаторите вредат повеќе у МТВ. А иначе и МТВ го даваа Пандев,се сеќавате кога играше Лацио,од 6,на 5 меча го даваа Лацио(само последното коло не,мислам..кога веќе се се знаеше)

што ќе ми е емисија фудбалот ме интересира а тоа кога играше во Лацио даваа во групата кога беше немаше толку интересни натпревари..

Ај па и вие не драматизирајте, утврдивме дека се дегени и морони, прошалтајте низ програмиве на кабловска мора да има некоја што пренесува Арсенал - Барса, гарант. (B92, РТС2...)

Па што кој кур ако игра Пандев,не ќе го даваат секој ден.
Или пак ај нека го даваат и Престон на Шумуликовски,па што бе македонец е.

Утакмица како Арсенал-Барселона да не се дава,а да се дава мизерниот Интер со ЦСКА Москва,значи срањеее.
Иако сум фан на Реал,ама Барселона и Арсенал го играат најдобриот фудбал на планетава.

Ни сам не веруваш во ова што го пиша.

Неам коментар. Уште само фали да прочитам дека Лион-Бордо ќе ја даваат у вторник.:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom