Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.089
- Поени од реакции
- 62.230
Што велиш?уште никој не ми одговори![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што велиш?уште никој не ми одговори![]()
Озбилно прашувам К5 го даваа Зенит-Порто или пак некој турски филм даваа?Што велиш?
^Не даваа Зенит - Порто, имаше многу важна турска серија во тоа време и не смееше да се пропушти.
Незнам зошто воопшто откупуваат ТВ права коа не ги даваат утакмиците, еве денес на 5ка ќе нема ЛЕ, туку некоја серија.![]()
^Не даваа Зенит - Порто, имаше многу важна турска серија во тоа време и не смееше да се пропушти.
Незнам зошто воопшто откупуваат ТВ права коа не ги даваат утакмиците, еве денес на 5ка ќе нема ЛЕ, туку некоја серија.![]()
двата натпревари ќе одат на 5 Плус а не на Канал 5Na kanal5.com.mk pisuva deka od 19:00 ke ja davaat Celtic-Udinese i posle od 21 Altetic B.- Psg
Убава е замислата со 5+ и таму да одат со директни преноси, ама ете тоа е проблемот што 5+ е на сателит качена, и тие што немаат кабловска/сателитска неможат да ја следат...тоа е проблемот што постои кај нив или Сител 3 на пример, или Алфа за тие што се надвор од Скопје..глупости е со тоа..А чекај, јас што не фаќам канал 5+???
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/259985_700b_v1.jpgА чекај, јас што не фаќам канал 5+???
Јас можам да ја гледам од други места, али онака прашувам. Како они добиваат право на пренос и нели би требало цела македонија да има пристап до таа програма. Не ми е јасно како идат регулативите, затоа се прашувам...Убава е замислата со 5+ и таму да одат со директни преноси, ама ете тоа е проблемот што 5+ е на сателит качена, и тие што немаат кабловска/сателитска неможат да ја следат...тоа е проблемот што постои кај нив или Сител 3 на пример, или Алфа за тие што се надвор од Скопје..глупости е со тоа..
Ама тие мислат дека сите имаме кабловска, па сите ќе може да ја следиме.
Да не ми е ограничен нетот, нема да се замаравме со нив. Ама ќе дочекаме и ние некогаш со неограничен нет да дојдиме.![]()
Со такви коментатори, сосема е неважно што не фаќам 5+http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/259985_700b_v1.jpg
Еве... да сватиш колку си мал и безначаен колку е неважно тоа што не фаќаш 5+.
Feel better?![]()