^^Smiley^^
Broo Tal Smy Lee
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 1.045
- Поени од реакции
- 25
Да.
Ако ми платиш за идејата со задоволство ќе ти ја кажам.
За ова и зборував.Влева непотребен страв,луѓето ќе почнат од секс да се откажуваат.![]()
Колку од саат бараш?
BTW некој погоре спомна:
Сидата не се измисли завчера. Сидата не ја измисли.. ооовај.. Стенли Адамс. Сидата е порок на 20тиот век, сега сме 21ви така? Што значи Адамс не донесе ништо ново. Е! Адамс прво беше во Маџари, па после овде и заврши во слогајугомагнат. Значи, Адамс не измисли топла вода! Ако се сеќавате и Род Хатсон почина од сида. А актер над актерите беше!... Може нешто да ве прашам јас? Може? Од што произлегува сидата? Ако неможете јас ке ви одговорам. Сидата произлегува од ДУПЕЊЕ! Така? Е! Па да не дупат луѓето! Да си ги дупат своите жени. Да не МРДААТ ЛЕВО ДЕСНО!! Е! Од тоа ги страв луѓето! Сакаат ТУЃООО!!! Е СВОЕТО БАТО! СВОЕТО! НЕ ЧЕПКАЈ ПО ТУЃОТО! Е! И да видиш сида немааа. Единствено ако твоето мрднало лево десно, еве ти ја сидата.. Еве една се јави од Струмица и вели сида, ја исто ја прашувам и она не ми одговори и на крајот она ми вели вие сте безобразни! А она не е безобразна што ме прашува за сидата! Е! Знаеш зошто? ЗАШТО САКА И ТАА ДА СЕ ДУПИИИ! СЛАТКО И ЕЕЕ! Тоа е топ тема со години наназад, само изникна у Македонија и било топ тема.. Дрн дрн Милојке. АБЕ ТОА Е ТОА СИДАТА БЕ ЗЛАТО МОЕ!