Калиопи v.s. Гејски новинар

• Креатор на темата Креатор на темата Hip.Hop_MKD
  • Време на започнување Време на започнување
Абе само покажи му го пасошот...
мене еден во Будимпешта така.... фиром, фиром.
Оди бе мочко ваму. Ај глеј што пишува на пасошот.
Гледа и ќути ко теле. Е му викам, ние Македонците со
овој пасош низ цел свет се шетаме. ај мрш.

п.с.
беше сред бел ден, пред хотел.
да беше темница и да немаше толку многу луѓе,
ко ќе му ја даев една.
хахах , нас така на плоштад во Будимпешта шетаме со три сврзани знамиња на Македонија од сите околу нас слушаш Македонија Македонија Вергина , а една се најде да вика охи Македонија во три пичку матер ја отеравме во фаца и пцуевме се од 7мо колено па наваму :D

Се кладам во 100 еура дека овој е Realen (relaen, немој да си ме цитирал со клизачи како Гатузо ќе ти влезам)

На фин начин си го откачи.

како му го спопика онака дипломатски.
многу мудро изиграно.
пееше на македонски и тоа можам да речам не претстави во најдобро можно светло.
на ознаката колку што видов си седеше само македонија,дали е нејзино малсо или не незнам, битно седеше.
со новинарот дојде како кец на десетка цела евровизија.
не гледам причина да не бидам задоволен од цела оваа ситуација.
п.с а треба нашата дипломатија да се заинтересира како тоа држави кои не признале под уставно име посебно соседите не ословуваат со кратенката. и за тоа треба лек да се најди. онака јавно веле ако им даваме поени да им го спопика водителката.
па што сака нека биди.

Хахаххаха АПОЛИСМЕНТИ до Калиопчето,ептен фер испадна и се гледа дека ужива во својот престој во Азербеџан и дека никој и ништо неможе да и го наруши тој престој.Жена со големо срце и голем авантурист.. :D

Ама и Опи за малку ке пукнеше, се приметува дека се изнервира, ама пак добро се снајде.

Се кладам во 100 еура дека овој е Realen (relaen, немој да си ме цитирал со клизачи како Гатузо ќе ти влезам)

На фин начин си го откачи.
хахахаххаааааааааааааа
кај ти текна само на овој -реално пореметениот:pos:

(y) брааааааааво батка

Можеше и она какој еден наш кошаркар да наведне глава да му го направи ќејфор на перерот Грчки , ама не, за се има одговор ако се сака.
Браво Калиопи.

Ако се сеќате на една сцена , кога Исус плачеше за мртвиот римјанин , нели војници не се виновни мислам ( неможам да се сетам која беше причината за сожалување ) ... и ова е исто Калиопи му се насмеа на гркот ( националист ) во буквална смисла ....

Само вака треба за грк.Му ебам пореметениот деген.Ја прашува Калиопи зошто ја вика својата земја Македонија.

Trolling level: Калиопи :pos:

Секоја чест за Калиопи, не дека сум којзнае каков нејзин фан, али секоја чест за оваа работа и за одличната изведба, а мрсниците како гејрција и бекстејџ од Шител може само да се понижуваат самите себе.
Како што кажаа и погоре,
tumblr_m4gf04NobP1qg2cmlo1_250.gif

хаха, јака...не сум ја сакала, нема ни да ја сакам нешто посебно, ама имаше добар настап, добро не претстави, и сега ова...врв...секој од нас кога би се нашол во ваква ситуација би требало на сличен начин да врати...не одма со тепачки и пцуења...сигурна сум дека вака повеќе ги боли;)

Типов дури и нервозен, цело време само Your name is FYROM а Калиопи воопшто не го регистрира.

е добро дај кажете што му рекла ? ако сакате пошто неам пристап на јутуб од тука баш ме интересира плиззззз:cuc:

Му влезе со... а бе со коленце му влезе, јас видов и некој пердув леташе...
Е*бате кретенот. Подосадни луѓе не сум видела од нашиве јужни соседи. Освен може источниве на моменти. :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom