Калиопи најсимнувана од интернет

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Веб-сајт
www.kajgana.com
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] Патриотската песна на Јонче Христовски "Едно име имаме", во интерпретација на поп-sвездата Калиопи е најсимнувана мп-3 песна последниве месеци. Освен граѓаните од Македонија, песната постојано ја симнуваат од Интернет страниците и македонските иселеници.
"Секогаш настојувам да го одбранам името на Македонија и идентитетот на македонскиот народ низ она во што сум најмоќна, а тоа е мојата уметност и, пред се, доброто познавање на моите корени", вели Калиопи кој песната ја изведе на годинешното издание на манифестацијата "Златна бубамара на популарноста" во Универзална сала.

По овој повод отварам официјална тема за офаа патриотска песна и за нашата дива Калиопи
[/FONT]

Па нормално дека ќе биде најбарана, песнава е химна на патриотизмот, Македонија засекогаш!

Супер изведба и супер песна...ама ме нервира Калиопи, се мислам ке почне да плаче пред сите.

Не сум ја слушал(на калиопи), ама ке ја симнам кај и да е. ЕДНО ИМЕ ИМАМЕ оооооо МАКЕДОНИЈО

Jas ja pozdravuvam.:back:
Kaliopi Bukle sekogas i sekade pokazala i dokazala deka ja saka i vo dusata ja nosi Makedonija.Ne treba mnogu da se zboruva...:toe:...dovolno e da ja islushas i da gi uvidis i osetis emociite koi sto gi iskazuva dodeka pee.

R.I.P i na eden golem makedonec i patriot cija sto avtorska pesna e ovaa.
Gazda Jonce Hristovski e eden i edinstven.

Супер песна и супер изведба од Царот Јонче Христовски... ако ја симнам само поради тоа ќе ја симнам... изведбата на Калиопи мене не ми се допаѓа многу.

kaliopi ne ja obicam nesto posebno,samata pojava me kurci a i nejziniot partner mozda ima udel vo toa ...........
kako i da e,pesnata e na jonce pa kako takva i kje ostane a sea ovaa so si prai publicitet koga i e potreben mislam deka e marketinski trik za da zeme pojse pari........

na jonce verzijata i nacinot na izvedba mnogu pojse mi se svigja...........

мене многу повеќе ми се допаѓа верзијата на тетка Калиопи:vozbud:

Супер песна, супер изведувач:vozbud:

Песната повеќе ми се допаѓа на Јонче...го има она јакото патриотско во него не само во оваа песна...браво и за Калиопи но сепак јас ја имам оригиналната и подобра ми е :smir:

от кај да ја симнам? (инаку само ради гаро би ја симнал)
инаку ја имам оргинало на Јонче, одамна.

ЕДИТ: благодарнос до Смајли

Линкот по правила отстранет иако верувам го зирнавте:) Инаку за тие што ја фаворизираат изведбата на Јонче,точно оргинал си е оргинал,ама Калиопи некако и вметна душа не песната...не можам да го опишам чувството кое се добива за време на слушање на песната

Се разбира Калиопи се смета за врвна пеачка тука во Македонија а и надвор од неа... Па и песната мн нормално дека ќе се симнува затоа што е патриотска а поготово сеа што имаме и конфликти за името :) Така да ич не ме зачудува фактот дека Калиопи е најсимнувана на интернет а посебно со таа песна :)

Еј значи не сум бил единствениот баш вчера симнав клип со оваа пена, а денес слушам дека тој клип е најсимнуван :toe::toe::toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom