Калиопи и Игор - FOREVER IN LOVE

• Креатор на темата Креатор на темата arsen15foreta
  • Време на започнување Време на започнување
Шо кур ме боли шо се у врска они бе ? -.-
Да ми се блиски роднини па да се радувам,овака каква врска иам ја со нив ? :/
Ако немаш попаметна работа ти и другарчињата твои иди мати кајгана,ко што прави членов на темава .....

АКо не ти се верува срце, напиши на гоогле или на фацебоок само влези во некоја група на Калиопи или Игор да видиш дека цела Македонија ги подджува, посебно нивните фанови, зошто не знаете да се радувате и со туѓа среќа???

--- надополнето ---

Бравооооооооооооо срце си, зошто ги врегаат така и толку судат ама оставиги еден ден и за нив така ке зборуваат, Калиопи и Игорче се срциња милиииииии и имаат право да се љубат!!! Фалааааааааааааааааа

Па кој им забрани да се љубат? да не ќе одам пред влада да протестирам....

Не е баш така приказната али нема врска :)
Туку не ја затворајте темава,видете децава(нови) не реметат цел форум,алал да им е.
Многу ти фалаааааа, и да не е така, многу лошо му судат на двајцата и на Калиопи и на Игор ама исто ке ги снајде и нив, фала уште еднаш!!!

АКо не ти се верува срце, напиши на гоогле или на фацебоок само влези во некоја група на Калиопи или Игор да видиш дека цела Македонија ги подджува, посебно нивните фанови, зошто не знаете да се радувате и со туѓа среќа???

Awww dusicki oni,ne si svesna kolku se raduvam:vozbud::je::party3:pukam od sreka,eve sega ke nazdravam so caska vino samo za niv.Milite be <3 mnogu si gi sakam.

Oкеј,ја отупе со твојот факс.Еве некој има 2 факултета и шо сеа?се фали со тоа?не бе златце.

И дечки ај,да не ја реметиме,утре може ке тропнеме на нејзина врата и ке ни поммогне со некој случај,и тоа бесплатно,за нас кајганџии,така ли е бејби грл,или за нас само со попуст?:pipi:

Taka bravo da si prodolzite so bezsmisleni tvrdenja, nemajte gajle. Ne se oni krivi sto glupite mediumi i vesnici ogovaraat za niv, zaprasajte se koj e vinoven vo situacijava.Kako sto oni se zrtvi podlozni na mas mediumite taka i vie ste na samite sebe dusevno, treba da se opravite so mali isklucoci.

Да имаше 2 грама памет во црпката (ако не си трол), ќе сфатеше дека глупите медиуми ќе оговараат се додека има глупи луѓе кои се замараат со туѓите приватни животи, како на пример ти.

Толку ли е важна врската помеѓу кобилана што се откажа од Македонија и коцкарон, па мораше да се отвара тема!?

Фала ти Мариввка, многу ти фала на поддршката, нека ги остават да се љубат и да си ја најдат среката, секој има право да се покае во животот и да започне од ново, колку се прекрасни заедно кажииииии срцињааааааааааааааааааааааааааааааааааааа, гооолем поздрав!!!

Ubavo napomena, sekoj zasluzuva vtora sansa, pa duri i bilo toj da se vikali Pol Pot.mnogu zol narod zivee vo svetov, lucifer treba da se spreci!

Да имаше 2 грама памет во црпката (ако не си трол), ќе сфатеше дека глупите медиуми ќе оговараат се додека има глупи луѓе кои се замараат со туѓите приватни животи, како на пример ти.

Толку ли е важна врската помеѓу кобилана што се откажа од Македонија и коцкарон, па мораше да се отвара тема!?

da, sekako deka e vazna za prosperitetot na Makedonija, tie se nasite ambasadori vo svetot.
i imam mnogu poveke od 2 grama pamet vo glavata.

Ке се прашуваат, мн лошо се заебаваат и врегаат ама се се врака...фала на поддршката!!!

ништо, ништо не е проблем.... ај сеа дека се удруживме, стаи некоја слика од одмор.

da, sekako deka e vazna za prosperitetot na Makedonija, tie se nasite ambasadori vo svetot.
i imam poveke od 2 grama pamet ne se sekiraj ti.

Така машки, многу фала на пречекот и на поддршката, и на "убавите зборови", се надевам ке размислите малку и нема толку да судите на другите и ке бидете барем малку посимпатични и пољубезни, немам друго што да додадам!!!:toe:

Така машки, многу фала на пречекот и на поддршката, и на "убавите зборови", се надевам ке размислите малку и нема толку да судите на другите и ке бидете барем малку посимпатични и пољубезни, немам друго што да додадам!!!:toe:

Коа више сааш да реметиш, намали малце бајат хуморот.
poZz

i imam poveke od 2 grama pamet ne se sekiraj ti.
Ostavi gi Marivvka, :((( ne mozat da razberat; se nadevam deka tie koga ke imaat deca nema da se zboruva deka se pijanici, losi roditeli i sto uste ne, oti site imame mani...A nie ke si gi poddrzuvame i ponatamu, kolku se romanticni:back:

e za ova govorev, so kakov nevospitan narod ziveam jas.gi brkate novite clenovi mesto da im posakate toplo dobredojde, za sramota, taka li so vasite rodnini od stranstvo i vasite klienti postapuvate?Oooo Makedonijooo tesko tebe, stvarno tesko na tebe, se molam sekoj den za tvojata idnina ooo moja tatkovino.ostajte gi kaliopi i igor da si vodat kakov zivot sakaat, sto vi zgresile?gavolot e vo vas,treba na baacka da idete zlobata vo vas vladee, diktatori bezsramnici!

sirete ja ljubovta, not war pis <3
11595d1220309043-afghanistan-legends-stfu_and_gtfo.ashx.jpg

I inace nikoj ne se zamara so tugi zivoti, ednostavno dolznost ni e da si gi poddrzime, oti koga ke se spomne ime na slavni licnosti vo makedonija glava vedneme sekogas, nie nemame nikoj ni slavni ni peaci, zosto gi ponizuvame i otfrlame i tie si zaminuvaat vo Srbija!!!

Лелеееееее ме расплака :icon_frow:icon_neut:cry::icon_confпрекини веке душата ми ја скрши

I inace nikoj ne se zamara so tugi zivoti, ednostavno dolznost ni e da si gi poddrzime, oti koga ke se spomne ime na slavni licnosti vo makedonija glava vedneme sekogas, nie nemame nikoj ni slavni ni peaci, zosto gi ponizuvame i otfrlame i tie si zaminuvaat vo Srbija!!!

битен момент.. каде заминувале ВО СРБИЈА... ова на боки 13 да не мислиш?/

П.С не мис е верува дека на темава има напишано 8 страни...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom