A
apidrone
Гостин
Се е кажано...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се вратиииииииииииив, ДААААААААААА ФАКУЛТЕТ, ФАКУЛТЕТ, ФАКУЛТЕТ, ПРВА ГОДИНА СУМ НА ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ, имам 19 год. можете да видите и во називот што го користам, учам право и да знаете дека секој има право на сопствено мислење и искажување на мислата само доколку тоа не ги навредува, омаловажува и понижува другите, баш денес по уставно спомнавме за ова!!!Факултет ? ФАКУЛТЕТ ? Ф А К У Л Т Е Т ?!
И порнич да е ке биде водење на љубов а не обичен и вулгарен секс без чувства :salut:Ако налета некој на порнич од овие двајца нека праќа, pozz !
И порнич да е ке биде водење на љубов а не обичен и вулгарен секс без чувства :salut:
Браво, најдобро е прво да се сака нешто а потоа да се вложи труд да се постигне тоа, изгледај ги клипчињата со Опи и Иги посебно второто и јавими се пак да разговараме!!!Сакам да бидам романтичар, ти се јавив
ДА ФАКУЛТЕТ, ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ И ИМАМ ПРОСЕК 9.6 ОД ПРВИОТ СЕМЕСТАРФакултет?!
![]()
Јас сум изградена личност, додека овде ти трескаш глупости и ставаш глупави слики, јас држев говор реторика пред 200 студенти, друго нешто имаш да ми кажеш??? Е да фала Богу ке водам со државата!!!И ваквите после држава ќе водат
![]()
П.С важна-вд, thegirl1 и остали пациенти пак го окупирале форумов?:motor:
Фала ти Мариввка, многу ти фала на поддршката, нека ги остават да се љубат и да си ја најдат среката, секој има право да се покае во животот и да започне од ново, колку се прекрасни заедно кажииииии срцињааааааааааааааааааааааааааааааааааааа, гооолем поздрав!!!stram da vi e sto imate negativni misli za vakvi luge. da se zastramite so koj obraz plukate po naseto nacionalno bogatstvo pa ostajte gi da si se ljubat luge se, namesto da bidete srekni sto se rodila nova ljubov vie ste polni so omraza.
leleeee ne mi se veruva so kakov narod ziveam, ne zasluzuvate da ziveete vo vakva prekrasna drzava Makedonija !
idete si vo grcka i tamu moze poubavo ke vi e, pu jazk, grevcinja!
igor i kaliopi forevr zaedno!DD <3<3<3
Јас сум изградена личност, додека овде ти трескаш глупости и ставаш глупави слики, јас држев говор реторика пред 200 студенти, друго нешто имаш да ми кажеш??? Е да фала Богу ке водам со државата!!!!
АКо не ти се верува срце, напиши на гоогле или на фацебоок само влези во некоја група на Калиопи или Игор да видиш дека цела Македонија ги подджува, посебно нивните фанови, зошто не знаете да се радувате и со туѓа среќа???Не ми се верува дека за многу кратко време се накотија 3-4 личности кои го подржуваат оној кој ја отворил темата,Јасна,бејби грл ве молам кажете дека сте иронични :nesvest:
Oд компјутер за секое дете еве до кај стигнаа некои...
Бравооооооооооооо срце си, зошто ги врегаат така и толку судат ама оставиги еден ден и за нив така ке зборуваат, Калиопи и Игорче се срциња милиииииии и имаат право да се љубат!!! Фалаааааааааааааааааe za ova govorev, so kakov nevospitan narod ziveam jas.gi brkate novite clenovi mesto da im posakate toplo dobredojde, za sramota, taka li so vasite rodnini od stranstvo i vasite klienti postapuvate?Oooo Makedonijooo tesko tebe, stvarno tesko na tebe, se molam sekoj den za tvojata idnina ooo moja tatkovino.ostajte gi kaliopi i igor da si vodat kakov zivot sakaat, sto vi zgresile?gavolot e vo vas,treba na baacka da idete zlobata vo vas vladee, diktatori bezsramnici!
sirete ja ljubovta, not war pis <3
АКо не ти се верува срце, напиши на гоогле или на фацебоок само влези во некоја група на Калиопи или Игор да видиш дека цела Македонија ги подджува, посебно нивните фанови, зошто не знаете да се радувате и со туѓа среќа???
Ке се прашуваат, мн лошо се заебаваат и врегаат ама се се врака...фала на поддршката!!!ако, заебаајте се....после ќе се прашуваме .....