Калиопи и Игор - FOREVER IN LOVE

• Креатор на темата Креатор на темата arsen15foreta
  • Време на започнување Време на започнување
Девојче19, од каде ти е потребата да ги натераш сите овде да „поддржуваат“ нечива љубов?

get a life.jpg

Ејсид жити бога сфаќам ЧДА и све ама овие тролови ви го рушат угледот на квалитетниот ремет. Човек да се замисли дали се реметџии или реметени. И проблемот е што ова почнува да се проширува и во другите поозбилни теми.

BabyGirl, ако се фатиле двајца во случајов калипи и игор, треба теми да отвораме, да следиме на тв, да се радуваме ?
Значи ти кога ќе си фатиш дечко ќе треба и посебен сајт да се отвори за тебе?

Према мислењата не ти давам ни повеќе од 10 години дека имаш а не па на факс дека си запишана, иако мислам оти сите 3 узери се отворени од иста личност окупирана со списанието “Скандал“ и постојано следи “велики брат“ и други ретардирани емисии.

Мамето на тој шо рече компјутер за секое дете...еве до кај стигнавме.

ми е гајле за нив, нивна работа, кој сум јас да ги подржувам игор и калиопи за нивната врска, уствари кој сме НИЕ ???
глупости во боја читам тука као демек треба да се радуваме на нивната срееќа, дали ти се радуваат на нашата, к ме боли за нив нека кршат глава
PEACE

Wait for it...

Waaaaaaaaaaaaaaait for it...

normal_IMG_8131.jpg

Се гледа дека 4chan има големо влијание на развитокот на младината и во Македонија :)

failure.png

Ваква тема немало со години. НЕМОЈ ДА СТЕ ЈА БРИШЕЛЕ!!!!

Браво, најдобро е прво да се сака нешто а потоа да се вложи труд да се постигне тоа, изгледај ги клипчињата со Опи и Иги посебно второто и јавими се пак да разговараме!!!

--- надополнето ---

ДА ФАКУЛТЕТ, ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ И ИМАМ ПРОСЕК 9.6 ОД ПРВИОТ СЕМЕСТАР

На Фон си или Европски?

ДА ФАКУЛТЕТ, ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ И ИМАМ ПРОСЕК 9.6 ОД ПРВИОТ СЕМЕСТАР

И јас сум на Правен. Ајде да се запознаеме. Ке ти кажувам романтики.

Misc-Do_not_feed_the_trolls_%282%29.jpg

Се зезам, најинтересна тема во последно време. кајгана=4chan :D

Многу јаки сеирџии сте... конкуренција на К-15 :)
Стварно многу јаки личности на тој форумоот пролиф да те фати од овие сликите и зафрканциите закон сте!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom