Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па и да не биде, и?Dobra ti e bajkavakje bide
Mene kako fan na juve iskreno me zabole so kriminale pravele. Mislis fan na city ili psg se zamara za gazdite so koristat robovi, ili nju kasl za princov so topese novinari u kiselina? Gi interesira samo da ima jaki igraci i toa e toa. Nema navivac na forumot koj mozhe da se pofali deka naviva za good guy klub.Па и да не биде, и?
Ако за ова се осудени толку е, нит сеа се голем клуб, нит некогаш ќе бидат. Да навивам за ваква збирштина криминална е срам за секој што се нарекува себеси фан на овој спорт, и било кој друг спорт.
Никаква разлика од вакви луѓе со оние кои слепо поддржуваат политички лидери кои им ја упропастуваат државата, точно 0 разлика меѓу таквите, ко они што лажат проста раја постојано и истата им паѓа на лагите константно, така и навивачите на јуве паднаа на сите изнесени лаги дур нивното раководсво ги чистеше говната оставени од моџи и останатите.
Сеа ние пукаме сеир, вие се тресете, мене конкретно сеедно ми е дали нешто ќе испадне од ова или не, у 200 наврати имам напишано дека после калчополи за мене јуве се само збирштина на криминалци и дното на фудбалска Италија, не ми треба уште еден скандал за да тоа ми се потврди. Нит па ќе биде некое изненадување, бар конкретно за мене, ако пак го јаде овој клуб, тоа е нешто сосем нормално, ко да се изненадам што утре пак ќе огрее сонце. Напротив, очекувано е, јувентус е во прашање, чудно е све да е чисто у нивното функционирање пост калчополи, или пред калчополи.
Не сум нит глуп нит наивен да верувам во тоа дека моџи баш само 2005 и 2006 ете се решил од шо немал што да работи, криминалец да стануе, ко и сеа, ова се работи што излагаат од 2018 па нагоре, зашто од тогаш почнале да го прислушкуваат моменталното раководство на овој умрен незакопан клуб.
Ова топ 5 у свет е на кој основ?Mnogu nekako vi se vlaznat picinjata za propaganje na najbogatiot klub vo Italija i top5 u svet..
NajbogatОва топ 5 у свет е на кој основ?
Титули во лш?
Реноме?
Јачина?
Вредност?
Де елаборирај ако не ти е проблем?
Sent from my SM-G975U using Tapatalk
Богами со такво фиктивно сметководство не ме чуди и најбогати у свет да ве догурале криминалците кои ви се во управаNajbogat
Na kraj karavanot ke si vrvi..Богами со такво фиктивно сметководство не ме чуди и најбогати у свет да ве догурале криминалците кои ви се во управа
Sent from my SM-G975U using Tapatalk
Реал Мадрид, Јунајтед, Баерн, Сити, Челзи, ПСЖ се сигурно побогати од Јувентус...ако ги спомниме Њукасл, Ливерпул, Арсенал и уште некоја екипа од Англија , прашање е дали е во Топ 10 не пак Топ 5Najbogat
Agneli e u top3.. ako gleas taka, njukasl imaat najbogat sopstvenik ali kako klub vrednosta im e mala.. nebitno druze dal sme top5 ili top10, bitno žarime i palimeРеал Мадрид, Јунајтед, Баерн, Сити, Челзи, ПСЖ се сигурно побогати од Јувентус...ако ги спомниме Њукасл, Ливерпул, Арсенал и уште некоја екипа од Англија , прашање е дали е во Топ 10 не пак Топ 5
Па и да не биде, и?
Ако за ова се осудени толку е, нит сеа се голем клуб, нит некогаш ќе бидат. Да навивам за ваква збирштина криминална е срам за секој што се нарекува себеси фан на овој спорт, и било кој друг спорт.
Никаква разлика од вакви луѓе со оние кои слепо поддржуваат политички лидери кои им ја упропастуваат државата, точно 0 разлика меѓу таквите, ко они што лажат проста раја постојано и истата им паѓа на лагите константно, така и навивачите на јуве паднаа на сите изнесени лаги дур нивното раководсво ги чистеше говната оставени од моџи и останатите.
Сеа ние пукаме сеир, вие се тресете, мене конкретно сеедно ми е дали нешто ќе испадне од ова или не, у 200 наврати имам напишано дека после калчополи за мене јуве се само збирштина на криминалци и дното на фудбалска Италија, не ми треба уште еден скандал за да тоа ми се потврди. Нит па ќе биде некое изненадување, бар конкретно за мене, ако пак го јаде овој клуб, тоа е нешто сосем нормално, ко да се изненадам што утре пак ќе огрее сонце. Напротив, очекувано е, јувентус е во прашање, чудно е све да е чисто у нивното функционирање пост калчополи, или пред калчополи.
Не сум нит глуп нит наивен да верувам во тоа дека моџи баш само 2005 и 2006 ете се решил од шо немал што да работи, криминалец да стануе, ко и сеа, ова се работи што излагаат од 2018 па нагоре, зашто од тогаш почнале да го прислушкуваат моменталното раководство на овој умрен незакопан клуб.