Let 3
The Nipple Erector
- Член од
- 13 јули 2008
- Мислења
- 30.896
- Поени од реакции
- 31.280
Вакава шоља и весник имам и јас... ај да се најдемеАма ваквите бараат вакви а богами и јас
![]()
И какви рековте дека барате?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вакава шоља и весник имам и јас... ај да се најдемеАма ваквите бараат вакви а богами и јас
![]()
Ако твојот избор за тебе претставувам јас,потруди се, за наогањето е лесно.Вакава шоља и весник имам и јас... ај да се најдеме

све е на број, плочки комплет со ланче околу врат, колена - 2 рамења - комада два, патец гооолем преку цела глава, завеса и ролетни, влажни шамивчиња.... јас сум спремен!Ако твојот избор за тебе претставувам јас,потруди се, за наогањето е лесно.
завеси,патецот,плочките,колената,рамењата... ?
Ја сум малце подобар од овој младиќот. Уште ти да си како таа што врти шупци и да се земеме, па да правиме убави деца.Ама ваквите бараат вакви а богами и јас
![]()
Ама ваквите бараат вакви а богами и јас![]()

sekoj si saka po negova merkaвакви... сите три.. одма, сега!
не по мерка туку по можности и засугиsekoj si saka po negova merka
Ми фалет уште завеси и плчки,друго се имам најсерјозно!Ако твојот избор за тебе претставувам јас,потруди се, за наогањето е лесно.
завеси,патецот,плочките,колената,рамењата... ?

Пак ти со рамената тука. Ама овај нема плочки бе срцка паркет е кај овајАма ваквите бараат вакви а богами и јас
![]()

Trade up... Си кажа човекот што сака нема ништо лошо во тоа

Секој си ги сфака работите онака како што му одговара во моментот,а јас немам ништо против.Сега да ти верувам на збор или ќе ми докажуваш?![]()
![]()

повеке и одговараат на било која жена отколку на некој кој наводно се замислува дека е маж во секоја смисла на зборот.