Какви жени сакаат (бараат) мажите?

• Креатор на темата Креатор на темата HITCH
  • Време на започнување Време на започнување
Ама ваквите бараат вакви а богами и јас :pipi:
tumblr_m68p4toCMC1qm6vy8o1_500.jpg

И какви рековте дека барате?:свиркам:
Вакава шоља и весник имам и јас... ај да се најдеме

Вакава шоља и весник имам и јас... ај да се најдеме
Ако твојот избор за тебе претставувам јас,потруди се, за наогањето е лесно.:D
завеси,патецот,плочките,колената,рамењата... ?

све е на број, плочки комплет со ланче околу врат, колена - 2 рамења - комада два, патец гооолем преку цела глава, завеса и ролетни, влажни шамивчиња.... јас сум спремен!

Ја сум малце подобар од овој младиќот. Уште ти да си како таа што врти шупци и да се земеме, па да правиме убави деца.

И сеа муабетот е демек ваква си ти? Е сега само што ќе ти се сконтрав психолошко/филозофски - ванаби аматерски во омега мажјак стајл, ама како и да е, пред мене застана сексуалното со сета негова анимална природа и ме натера да ти флертувам против секој можен разумен порив, што во случајов го дефинира сексуалниот нагон како основен и го става на исто рамниште како и нагонот за храна иако верувам дека тој е најосновен + ја објаснува и религијата т.е. да веруваш (да се надеваш) дека нештото е онака како што ти кажале или како што се надеваш дека ќе биде или би требало да биде... онака на непроверено и страшно субјективно :cautious:
Сега да ти верувам на збор или ќе ми докажуваш? :pipi: :P:D
--- надополнето: 3 мај 2013 во 03:13 ---

За потсетување...вакви:
komsinica_zpse1aa0f2a.gif

:icon_lol:

The Magus

Извини што ќе сум офтопик, ама ти нели имаш девојка? И тоа многу убава девојка? :confused:

Ми фалет уште завеси и плчки,друго се имам најсерјозно!:vozbud:

Пак ти со рамената тука. Ама овај нема плочки бе срцка паркет е кај овај :)
П.С ако сум поубав од овај да се кандитирам :)

Trade up... Си кажа човекот што сака нема ништо лошо во тоа

Арно викаш. Да се тргнам, додека не дошол магус да ме опомени дека само јас мрчам на темата :)

Сега да ти верувам на збор или ќе ми докажуваш? :pipi: :P:D
Секој си ги сфака работите онака како што му одговара во моментот,а јас немам ништо против.
Во што да се контриме,во она дали мажите навистина сакаат такви жени какви што потсети?
Нема потреба од контрање,тоа е факт.
А за твоите пориви немам намера да дискутирам,ништо не ме кошта уште од старт да ти верувам:D
Билдањето его и силна способност од секој можен аспект е веке доволно познато низ форумските простори.Секоја чест на исклучоци.
Ако за тебе моите постови значеле дека сум таква зошто да ти ја расипувам илузијата?
Плус верувам дека прцливе :pipi: повеке и одговараат на било која жена отколку на некој кој наводно се замислува дека е маж во секоја смисла на зборот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom