Какви се девојките во Македонија?

• Креатор на темата Креатор на темата Can_Cyborg
  • Време на започнување Време на започнување
Змејко, ти така ли ги проверуваш?
Мора да знае да замеси леб и да има пробано барем дузина к_реви за да знае дека од тебе подобар нема ;)
--- надополнето: 4 декември 2012 во 20:36 ---
dobro poznat, ај врати се назад и види кој прв почна да јаде трици за пари?
Тебе ем не те бива за ништо, ем немаш пари, ем тврдиш дека освен мајка ти, сите Македонки ти се курви.
Слушај си ја Адријана, јади бурек и ич да не ти чуе!
ЕХ ЕХ ЕХ. шо сега ти како главен критериум и најважна понуда ги спомна парите, да јас реков дека по тоа се трча ама ти рече дека подобро некое дукатинче ака доларинче дете од аустрелија отколку некој овде, и повторно ме навреди сега , па и мајка ми ја мешаш :( јас не реков ништо за твојата мајка која што нај веројатно заслужува трошка почит.
Ама ти миријамче дефинитивно парите ги поставуваш како главен фактор, затоа и им верувам дека ти си ја напишала песната. :pipi:
--- надополнето: 4 декември 2012 во 20:45 ---
Ох милото оно... Јас се извинувам ако те навредив на било каков начин.. (hug)
И зарем ме сметаш за таква девојка? Аман! Мене не ме учеле моите, чекај на маж ти. Мене ме учеле работи и печали. Не ми смета ако маж нема да ми понуди пари, мојот живот е доволен доказ за тоа. ;) Мислам дека сум покажала дека можам да работам и маж ми да го гледам. Не се парите се во животот, никогаш и не биле. Оние девојки кои се одлучиле да печалат на странци со своето тело не се опис за сите во Македонија. Има такви кои и со факултет се продавачки и келнерки. На работата нема срам. Никогаш не знаеш што ти носи животот, па треба да бидеш спремен и да фатиш метла во раце и да чистиш влезови од згради само за корка леб. Јас немам проблем со метлите, тие што имаат нека одат по Грци и Австралијанци. Но не е се така црно и бело, во нијансите е животот.
п.с. и навистина извини ако те навреди.
НЕ САМО ШТО МЕ НАВРЕДИ И ПОВРЕДИ ТУКУ И МЕ РАСПЛАКА СЕГА СО ПОСТОВ.
Ми даваш лажна надеж дека сеуште постои некаде бела врана :( а тоа и не е баш убаво од твоја страна така да си поигруваш со некого и да го манипулираш СЕРИОЗНО !!
Не удирај ниско биди човек те молам :(

НЕ САМО ШТО МЕ НАВРЕДИ И ПОВРЕДИ ТУКУ И МЕ РАСПЛАКА СЕГА СО ПОСТОВ.
Ми даваш лажна надеж дека сеуште постои некаде бела врана :( а тоа и не е баш убаво од твоја страна така да си поигруваш со некого и да го манипулираш СЕРИОЗНО !!
Не удирај ниско биди човек те молам :(
Ти човек ова сериозно или ме тролаш? :cautious:
Еве уште еднаш ИЗВИНИ! Аман што треба да направам за да го прифатиш извинувањето????

Ти човек ова сериозно или ме тролаш? :cautious:
Еве уште еднаш ИЗВИНИ! Аман што треба да направам за да го прифатиш извинувањето????
Не никако не те тролам ниту скролам. Едноставно си поигра со мене.
Е сега има начин, како да го исправиш тоа, во сабота треба да се симнам до село, даа не ги остаам овците сами да ги пасеш ти и да ги измолзеш вечерта ?
А да и 50 000 евра мираз да им речеш да спремат твојте,стан ( НЕ ЌЕ БИДЕМЕ СЕЛАНИ ) и кола скромно мерцедес ц класа немора повеќе :)
Може ?

Македонско девојче

Македонско девојче,
китка шарена,
во градина набрана
дар подарена,

Дали има н' овој бели свет
поубаво девојче од Македонче?
Нема, нема не ќе се роди
поубаво девојче од Македонче.

Нема ѕвезди полични
од твојте очи,
да се ноќе на небо,
ден ќе раздени.

Нема, нема не ќе се роди

Кога коси расплети
како коприна
лична е, и полична,
од самовила.

Нема, нема не ќе се роди

Кога песна запее
славеј натпее,
кога оро заигра
срце разигра.

Нема, нема не ќе се роди

ВАКВИ СЕ во голем број. Има и кукол, но претежно се китки шарени, самовили!

Здраво сите Пријатели!!!
јас Турчин сум. Од Турција. најпрво Малку Знам Македонски јазик.
5 месеци живеам во македонија.
какви се македонки девојка?
тие уживаат во она што?
сакал да го направи она што?
Што е пријателство?
како е вашата сакана?
Кога една девојка ме покани на вечера ама пријателски. таа го разбира она девојче.
Накратко = Не барам секс не барам мила (љубов или LOVE) хеј хеј хеј не сум педер... само сакам да знаам само сакам да признае или признам. само Не сакам да ги вознемири моја пријателка ?
ако напишете твоите мисли... ме ке се радувам
поздрав
Кога девојките од Македонија, Турција или било која друга земја би биле составувани на фабричка лента како продукт, тогаш би добивале - "Македонска девојка", и тогаш ќе можевме да ти дадеме дефиниција која ќе одговара за сите. ;)

Камо да беше толку лесно во една тема да се објаснат женските во Македонијава...

Здраво сите...
Прво Малку Знам Македонски ( бидејќи : Јас сум од Турција )
Зошто љубовта е тешко да се најде во Македонија...
барате љубов но не можате да најдате...
барам љубов ама дојди за секс или дојди за пари... ама ЗОШТО ВАКА на тука...
не сакам да за секс или не сакам да за пари :( јас сакам да сигурен и добра девојка
каде о добри девојки ???

Амн бе пријателе, од толку женски во Турција ти овде си дошол да се жениш, ко што гледам. :icon_lol:

ахх бе пријателе јас тука студирам затоа тука гледам за мене и не сакам да турчинка јас сакам да странски девојка :)
меѓубремено јас знам да само литературно јазик (македонки)
--- надополнето: 21 март 2013 во 02:55 ---
ахх бе пријателе јас тука студирам затоа тука гледам за мене и не сакам да турчинка јас сакам да странски девојка :)
меѓубремено јас знам да само литературно јазик (македонки)
--- надополнето: 21 март 2013 во 02:56 ---
фала многу самураи добровенајдов во македонија

На форумов му се случува deja vu .

Браво друже упорен си....а ко што вика чичко Let 3 - само упорните клецкаат.

Пееер дај увези едно беемве за 3к евра од бг и не сери!
Прво улов, после ќе си се љубите.

како да улов
плашаат од нас
тие мислаат да перверзни нас
не можеме да најдеме за луѓе да разговара... еее како да улов
имаат да дојдаат ама тие сакаат да секс...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom