Какви се девојките во Македонија?

• Креатор на темата Креатор на темата Can_Cyborg
  • Време на започнување Време на започнување
Фетишот на добри 50% од скопските девојчиња,за други градови незнам: Ауфф види го колку е убав.Од кај е ма?Србин е бе од Врањеее.А од кај е другиов?Абе остај го провинцијалец некој од Битола,Прилеп што знам.Недај боже па некој београџанин,реки потекуваат if you know what i mean :ROFLMAO:

dobro poznat, колку ти е погрешна логиката...
Значи да се разбереме...
Тие девојки што ти ги опишуваш ги земаат после еден месец за жени. Си дојде Трајко од Австралија, се разбира по македонска невеста, си бендиса некое девојче и за месец два некаде во Јули/Август свадба.
Девојка да отиде во друга земја ај да кажеме заради маж (што не е секогаш тоа причината), а притоа без прстен и тапија од матично, значи дека навистина го сака својот избраник и доволно е храбра да направи таков чекор. Би било апсурдно да го тера да се врати во оваа вукојебина, кога знае дека во другата држава животот би и бил сто пати подобар. Тие девојки мислат на заедничка иднина со тој што го сакаат. И верувај, кога ќе отидат во странство не им тече мед и млеко, туку исто како избраникот работат по две работи одеднаш. Не како мене и тебе, по цел ден вуна влечеме на форум.
Ај сега кажи дека сум во право, и оди провери овцичките што прават. :love:
Абе ај што не ми изнакажа море море море.
Овците се на број душо моја,само уште ти да дојдеш у јасли и сите ќе бидете на број :)
Ај у право си признавам,јас сум едно исфрустрирано дебело копиле, со мало куре кое ништо не може да легне нити некоја го сака, нити пак можам да најдам некоја за секс, ете до толку не ме бива,сеуште ме ранат мојте и најголемо сексуално заоволство и искуство што сум го имал до сега е молзењето на овците и кравите :(
ЗАДОВОЛНА?ете ме раскринка јавно пред сите ме натера да се отворам, се надевам дека ќе гориш во пеколот !

Абе ај што не ми изнакажа море море море.
Овците се на број душо моја,само уште ти да дојдеш у јасли и сите ќе бидете на број :)
Ај у право си признавам,јас сум едно исфрустрирано дебело копиле, со мало куре кое ништо не може да легне нити некоја го сака, нити пак можам да најдам некоја за секс, ете до толку не ме бива,сеуште ме ранат мојте и најголемо сексуално заоволство и искуство што сум го имал до сега е молзењето на овците и кравите :(
ЗАДОВОЛНА,ете ме раскринка јавно пред сите ме натера да се отворам, се наевам дека ќе гориш во пеколот ?
мхм... :)
ај сега скокни трипати во воздух и направи пируета...
и сликај се за во Секси мажи во долна облека...
и напиши ми песна и тука постирај ја... :love:

ЗАДОВОЛНА?ете ме раскринка јавно пред сите ме натера да се отворам, се наевам дека ќе гориш во пеколот !

:(:(

Нема повеќе да те зфркавам, чесен збор. Неубаво ми падна...

мхм... :)
ај сега скокни трипати во воздух и направи пируета...
и сликај се за во Секси мажи во долна облека...
и напиши ми песна и тука постирај ја... :love:
Неможам премногу сум мал башка и дебел 155 сантиметри ( бев 160 ама од ладново се собрав ) имам 85 килограми. Така да ако сакаш да се превртам трипати наназад.Или да го надрвам и да почнам да играм брејк денс вртејки се на него во круг ( сите на грб јас стомачно тоест пенисно ) ехе вртимушка .
Ќе се сликам нема проблем но чекам да ми донеат магнезиум за блицот, а и чекам нови гаќи пошто овие кој што ги носам ми се од лани пред божиќ,убави се волнени рачно плетени но премногу се разликуваат напред и назад во бојата па несакам да ги експонирам такви.
А поема,поема за жал не знам да напишам, цела среќа што имам диктафон на компјутеров па јас зборам тој пише.
Ама ќе ти напишам некоја земјоделска не се секирај :) само да добијам инспирација :)

Неможам премногу сум мал башка и дебел 155 сантиметри ( бев 160 ама од ладново се собрав ) имам 85 килограми. Така да ако сакаш да се превртам трипати наназад.
Ќе се сликам нема проблем но чекам да ми донеат магнезиум за блицот, а и чекам нови гаќи пошто овие кој што ги носам ми се од лани пред божиќ,убави се волнени рачно плетени но премногу се разликуваат напред и назад во бојата па несакам да ги експонирам такви.
А поема,поема за жал не знам да напишам, цела среќа што имам диктафон на компјутеров па јас зборам тој пише.
Ама ќе ти напишам некоја земјоделска не се секирај :) само да добијам инспирација :)
Добар си добар, ќе биде свадбата налето... Ете гледаш не ти сакам пари, добар си ми и со тие 160цм, 85 кг, 13 цм.... :P

Отвори тема во подфорумот хуманитарни акции и помош ќе ти донираме гаќи. Не е проблем тоа.

Добар си добар, ќе биде свадбата налето... Ете гледаш не ти сакам пари, добар си ми и со тие 160цм, 85 кг, 13 цм.... :P
Е само тука не чепкај у БОГАТСТВОТО :sneaky: не ми скратувај 12,7 сантиметри
--- надополнето: 4 декември 2012 во 20:06 ---
Отвори тема во подфорумот хуманитарни акции и помош ќе ти донираме гаќи. Не е проблем тоа.
Абе арни ми се здрави се, знаеш ти шо е волнена гаќа или не знаеш ? Смрт немаат еднаш облеков од оние белите, за три месеци ми се залепија за мене ме убија од чешање ебаго.
Ама ај се надевам дека ќе фатам и јас сранство и ќе спечалам некое зелено.

Оти па да не... Има убави и паметни моми тука.. Само домаќинл'ко слабо и оде,
Луки прати ги таму рецепти кајшто разменуваат и види која ја бива за домакинлак. Пази се некоја да не пастира рецепти што ги нашла онлајн, одма дисквалификувај ги таквите за плагијаторство.
Исто читај ги таму за куреви кајшто се расправаа, за дисквалификација са сите таму.

Бирај со хтмл код, не со очи и раце!

Алкарина Остај тоа туку кажи ми тебе не ти смета тоа што немам пари да ти понудам ?
Пошто гледам овде се збори дека главна понуда се парите и доларчиња австралиски и амерички, па си велам чекај оваа алкава љубовта на мојот живот сигурно ме исмева и си поигрува со мене, сака да ми ги повреди чувствата, еден ден да ми рече мрш бе клошар еден голтаросан си најдов богат грк аустралиец американец.
ТОА Е ЗЛОБНО ОД ТВОЈА СТРАНА :(
Најважно нешто парите,понуда и побарувачка. Брутална си до немај каде .
Не се битни ни ниви,ниту стока , ниту ѕевгар волови какви шо ги нема преку три села, ништо не е толку битно и важно како кешот.
Мирјам од Магдала извини вака ама морам да прашам ти ли беше главен соработник за песнава , твој ли е текстот автобиогравски ?
Така се шушка по форумов, па сега си велам не лажеле луѓево во право биле.
Пуста пара и снаодливи жени,ах нема спас за мене си останав јас евнух.

Луки прати ги таму рецепти кајшто разменуваат и види која ја бива за домакинлак. Пази се некоја да не пастира рецепти што ги нашла онлајн, одма дисквалификувај ги таквите за плагијаторство.
Исто читај ги таму за куреви кајшто се расправаа, за дисквалификација са сите таму.

Бирај со хтмл код, не со очи и раце!

Змејко, ти така ли ги проверуваш?
Мора да знае да замеси леб и да има пробано барем дузина к_реви за да знае дека од тебе подобар нема ;)
--- надополнето: 4 декември 2012 во 20:36 ---
dobro poznat, ај врати се назад и види кој прв почна да јаде трици за пари?
Тебе ем не те бива за ништо, ем немаш пари, ем тврдиш дека освен мајка ти, сите Македонки ти се курви.
Слушај си ја Адријана, јади бурек и ич да не ти чуе!

Змејко, ти така ли ги проверуваш?
Мора да знае да замеси леб и да има пробано барем дузина к_реви за да знае дека од тебе подобар нема ;)
Ја имам посебен метод. Треба 10 кубици дрва да исцепи и да оптимизира користење на меморија во Ц++ во исто време. Ако помине, сигурно се разбира и во месење и во куреви и сите останати марифети.

Алкарина Остај тоа туку кажи ми тебе не ти смета тоа што немам пари да ти понудам ?
Пошто гледам овде се збори дека главна понуда се парите и доларчиња австралиски и амерички, па си велам чекај оваа алкава љубовта на мојот живот сигурно ме исмева и си поигрува со мене, сака да ми ги повреди чувствата, еден ден да ми рече мрш бе клошар еден голтаросан си најдов богат грк аустралиец американец.
ТОА Е ЗЛОБНО ОД ТВОЈА СТРАНА :(
Најважно нешто парите,понуда и побарувачка. Брутална си до немај каде .
Не се битни ни ниви,ниту стока , ниту ѕевгар волови какви шо ги нема преку три села, ништо не е толку битно и важно како кешот.
Ох милото оно... Јас се извинувам ако те навредив на било каков начин.. (hug)
И зарем ме сметаш за таква девојка? Аман! Мене не ме учеле моите, чекај на маж ти. Мене ме учеле работи и печали. Не ми смета ако маж нема да ми понуди пари, мојот живот е доволен доказ за тоа. ;) Мислам дека сум покажала дека можам да работам и маж ми да го гледам. Не се парите се во животот, никогаш и не биле. Оние девојки кои се одлучиле да печалат на странци со своето тело не се опис за сите во Македонија. Има такви кои и со факултет се продавачки и келнерки. На работата нема срам. Никогаш не знаеш што ти носи животот, па треба да бидеш спремен и да фатиш метла во раце и да чистиш влезови од згради само за корка леб. Јас немам проблем со метлите, тие што имаат нека одат по Грци и Австралијанци. Но не е се така црно и бело, во нијансите е животот.
п.с. и навистина извини ако те навреди.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom