- Член од
- 24 ноември 2009
- Мислења
- 4.959
- Поени од реакции
- 4.882
ЕХ ЕХ ЕХ. шо сега ти како главен критериум и најважна понуда ги спомна парите, да јас реков дека по тоа се трча ама ти рече дека подобро некое дукатинче ака доларинче дете од аустрелија отколку некој овде, и повторно ме навреди сега , па и мајка ми ја мешашЗмејко, ти така ли ги проверуваш?
Мора да знае да замеси леб и да има пробано барем дузина к_реви за да знае дека од тебе подобар нема
--- надополнето: 4 декември 2012 во 20:36 ---
dobro poznat, ај врати се назад и види кој прв почна да јаде трици за пари?
Тебе ем не те бива за ништо, ем немаш пари, ем тврдиш дека освен мајка ти, сите Македонки ти се курви.
Слушај си ја Адријана, јади бурек и ич да не ти чуе!

Ама ти миријамче дефинитивно парите ги поставуваш како главен фактор, затоа и им верувам дека ти си ја напишала песната.

--- надополнето: 4 декември 2012 во 20:45 ---
НЕ САМО ШТО МЕ НАВРЕДИ И ПОВРЕДИ ТУКУ И МЕ РАСПЛАКА СЕГА СО ПОСТОВ.Ох милото оно... Јас се извинувам ако те навредив на било каков начин.. (hug)
И зарем ме сметаш за таква девојка? Аман! Мене не ме учеле моите, чекај на маж ти. Мене ме учеле работи и печали. Не ми смета ако маж нема да ми понуди пари, мојот живот е доволен доказ за тоа.Мислам дека сум покажала дека можам да работам и маж ми да го гледам. Не се парите се во животот, никогаш и не биле. Оние девојки кои се одлучиле да печалат на странци со своето тело не се опис за сите во Македонија. Има такви кои и со факултет се продавачки и келнерки. На работата нема срам. Никогаш не знаеш што ти носи животот, па треба да бидеш спремен и да фатиш метла во раце и да чистиш влезови од згради само за корка леб. Јас немам проблем со метлите, тие што имаат нека одат по Грци и Австралијанци. Но не е се така црно и бело, во нијансите е животот.
п.с. и навистина извини ако те навреди.
Ми даваш лажна надеж дека сеуште постои некаде бела врана

Не удирај ниско биди човек те молам