Какви се девојките во Македонија?

• Креатор на темата Креатор на темата Can_Cyborg
  • Време на започнување Време на започнување
movie-popcorn.jpg

Е да или па ич кур не ти чуе , за оној што мисли дека вреди нешто или дека може да се заканува.Тука сум јас не одам никаде не се плашам ни на нордијци ни на срби ни на црногорци ни на бугари ни на грци,австралијци уште помалку :)
Уште помалку па есапам што ќе кажат 20 годишни ороспичиња што мислат дека јебо им е мафијаш,.
--- надополнето: 4 декември 2012 во 18:57 ---
Странците опасни биле, или ебат или тепаат, па ти бирај. :icon_lol:
Толку се јаки бе ? Аууууууууу СТРАШНА РАБОТА! :(

Чекај бе сега какво дукатинче тоа ти е дете долариште,зелено така лшти.
Нели за љубов се работи де нели не е се во парите, а и за грциве те разбирам де 50/60 годишни грклани дрскаат 18 20 годишни битолчанки, тоа од што се добри во кревет грците нели, или еврончињата што ќе ги добие малата ? ММММММММ
--- надополнето: 4 декември 2012 во 18:38 ---

Ти одговори ми: зошто една девојка би била со тебе, а не со некој нашинец од Австралија?

Зошто би се пердашела со тебе, а не со некој Грк?

Од љубов, беспари. За пари може секоја....
Ти одговори ми: зошто една девојка би била со тебе, а не со некој нашинец од Австралија?

кога би имал пустиот отпојче да даи.

Да бе, ти што ќе одбереш?
Јас ееее јас што би одбрал, третата опција :)
--- надополнето: 4 декември 2012 во 19:14 ---

ОД ЉУБОВ
Нели чувства ова она. Или парите се љубов ?

Јас ееее јас што би одбрал, третата опција :)
--- надополнето: 4 декември 2012 во 19:14 ---

ОД ЉУБОВ
Нели чувства ова она. Или парите се љубов ?

Така како што се однесуваш, само мајка ти ќе те сака. Како Џони Браво си!

Така како што се однесуваш, само мајка ти ќе те сака. Како Џони Браво си!
Де де, а ако имав парички ммммммммм ?
тогаш ќе бев најдобар на свет со чудна смисла за хумор, и ќе се клештеше како зелена кажувајки им на сите колку сум паметен нели ? :pipi:

Јебове...

Ко никој да не ебе у држава испаѓа.

Ко таклабасите да ви се украс. За'рѓани.
Па, им љубоморите на понекој странец шо боцнал наше роспиче.

dobro poznat, колку ти е погрешна логиката...
Значи да се разбереме...
Тие девојки што ти ги опишуваш ги земаат после еден месец за жени. Си дојде Трајко од Австралија, се разбира по македонска невеста, си бендиса некое девојче и за месец два некаде во Јули/Август свадба.
Девојка да отиде во друга земја ај да кажеме заради маж (што не е секогаш тоа причината), а притоа без прстен и тапија од матично, значи дека навистина го сака својот избраник и доволно е храбра да направи таков чекор. Би било апсурдно да го тера да се врати во оваа вукојебина, кога знае дека во другата држава животот би и бил сто пати подобар. Тие девојки мислат на заедничка иднина со тој што го сакаат. И верувај, кога ќе отидат во странство не им тече мед и млеко, туку исто како избраникот работат по две работи одеднаш. Не како мене и тебе, по цел ден вуна влечеме на форум.
Ај сега кажи дека сум во право, и оди провери овцичките што прават. :love:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom