Tи и мегаломан си бил.Ќе ти каѓжев, ама испод части ми е.
Чудо од човек си ти,за насловна на Форбс си.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Tи и мегаломан си бил.Ќе ти каѓжев, ама испод части ми е.
Толку се јаки бе ? Аууууууууу СТРАШНА РАБОТА!Странците опасни биле, или ебат или тепаат, па ти бирај.![]()
Толку се јаки бе ? Аууууууууу СТРАШНА РАБО!![]()
Чекај бе сега какво дукатинче тоа ти е дете долариште,зелено така лшти.
Нели за љубов се работи де нели не е се во парите, а и за грциве те разбирам де 50/60 годишни грклани дрскаат 18 20 годишни битолчанки, тоа од што се добри во кревет грците нели, или еврончињата што ќе ги добие малата ? ММММММММ
--- надополнето: 4 декември 2012 во 18:38 ---
Ти одговори ми: зошто една девојка би била со тебе, а не со некој нашинец од Австралија?
Зошто би се пердашела со тебе, а не со некој Грк?
Јас ееее јас што би одбрал, третата опцијаДа бе, ти што ќе одбереш?
ОД ЉУБОВТи одговори ми: зошто една девојка би била со тебе, а не со некој нашинец од Австралија?
Зошто би се пердашела со тебе, а не со некој Грк?
Јас ееее јас што би одбрал, третата опција
--- надополнето: 4 декември 2012 во 19:14 ---
ОД ЉУБОВ
Нели чувства ова она. Или парите се љубов ?
Де де, а ако имав парички ммммммммм ?Така како што се однесуваш, само мајка ти ќе те сака. Како Џони Браво си!
A be ne deka ne e*at, ama tie sto e*at ne se falat naokolu, kuti si dupi si rabotata...nema potreba od kurtasanjeЈебове...
Ко никој да не ебе у држава испаѓа.
Ко таклабасите да ви се украс.
A be ne deka ne e*at, ama tie sto e*at ne se falat naokolu, kuti si dupi si rabotata...nema potreba od kurtasanje
po se izgleda , ke da e takaСо оглед на форумов, кајганџии не ебат. Појќето од нив.