Какви се девојките во Македонија?

• Креатор на темата Креатор на темата Can_Cyborg
  • Време на започнување Време на започнување
E не! Ќе чекаат некој како тебе да му гледат стара мајка и „мамо“ да и викат!
ЌЕСЕТО ; ЌЕСЕТО Е БИТНО и грин кардо нели или од љубов го прават тоа ?
Таму ќе можат да ја викаат мотер,ама то је модерно по енглески нали мор, селски је овде да ја вика мамо ама таму ако не ја вика ќе и ги удрат клоците и назад во кравари да рине гној, ама нејќе назад ќе вика МАМА МАМИ шо ќе праи.
А со грците шо прајме мор мирјано ? грчиштана не ги носат дома,си ги пердашат спортски и рекреативно,и со нив да не се лупаат зашо мајко несакаат да речат ?

Таму ќе можат да ја викаат мотер,ама то је модерно по енглески нали мор, селски је овде да ја вика мамо ама таму ако не ја вика ќе и ги удрат клоците и назад во кравари да рине гној, ама нејќе назад ќе вика МАМА МАМИ шо ќе праи.
Ова ти е од искуство?

Шо па да ја вика мами, мами...? Може мамо, мамо? Или мора на макуинглиш? Ко она: дај ми полпаундн од хемот и малу слајсни ја!!

Ова ти е од искуство?

Шо па да ја вика мами, мами...? Може мамо, мамо? Или мора на макуинглиш? Ко она: дај ми полпаундн од хемот и малу слајсни ја!!
О зарем еднаш видено, па фонот им ринге знајш горе муун сателита фон ринге не тељољ вије незнаје тука тоа миракле за македонија.
Овде сменила 30 души овој ваков оној онаков овој пијаница оној не амбициозен,оној немал иднина а ја гледаш после со некој иселеник од бивши ју простори некој акреп некој гаден грозен погрозен што нема со една нога во гроб не е ни мрсул да фрлиш на него се лофкови и се ловаат , си викаш чекај бе или јас сум глуп или оваа цел живот ќе се ебе за пари.
Иклучиво на енглиш мора да биде зашто така е модерно, МОМ МАМИ МАМ мајко и мамо ти ее просто и селски,дури и навреда им е на еманцопаниве.
Ти теквит на онаа со французон 80 годишен шо се ебеше и детето шо и го зема на еманципираната новинарка дали ти теквит шо плачеше овде?

О
јас сум глуп

И ти си призна ;)

Не генерализирај. Не се сите. Поедини егземплари не се за да ги подведеш под иста дефиниција сите.

А темата апсолутно не е олајавање на нашите чеда македонски одженскиот пол.

Ко обратен се понашаш, де вразуми се. Или признај: ти рекла некоја дека ти е мал и сеа сите ти се криви?

И ти си призна ;)

Не генерализирај. Не се сите. Поедини егземплари не се за да ги подведеш под иста дефиниција сите.

А темата апсолутно не е олајавање на нашите чеда македонски одженскиот пол.

Ко обратен се понашаш, де вразуми се. Или признај: ти рекла некоја дека ти е мал и сеа сите ти се криви?
Да бе до тоа ќе да е, нашиве женски чељад која од која попоштена и која од којаа само на ЛОВЕ мисли ама да биде ЛОВЕ или на било кој друг странски јазик,љубов и заљубеност се ептен сељачки стварои.

Да бе до тоа ќе да е, нашиве женски чељад која од која попоштена и која од којаа само на ЛОВЕ мисли ама да биде ЛОВЕ или на било кој друг странски јазик,љубов и заљубеност се ептен сељачки стварои.

Шо Лове бе? Лове, па лове. Јеба те Лове.

НЕ СЕ СИТЕ ТАКВИ.

Абе не се они криви, мајките и се за ебање. (пардон)
Пази шо се дешава, се спремат за излавање облечени ко кралици тротоара, со другарка и се кикотат и мајката на едната со доза лигавење упаѓа им ко придавка и вика "леле леле најубавите девојчиња у градо". На овие чафки толку им треба. Излезат у градо и живеат у филм дека само они се девојчиња, дека се најубави, другото околу нив се е лук и вода. Главна преокупација у живото им е у шо да се облечат и со кој да се смуват оваа вечер. Вакви ги има со лопата да ги ринеш, кој шо сака нека каже.
Леле овие муабети до пред еден месец ми беа фикција, „нешто измислено од неклецнатите мажиња за да си го лечат егото“, дури не запознав девојки што од дома се спремаат осумнаесет саати за да им се закачат машки вечерта, а тие да ги одбиваат. И тоа одбивање со talk to my hand, со потег фати го за лице - нежно и елегантно турни го, со тактичко затворање на кругот кокошки за типот да остане надвор и слични варијации на тема. Незнајна бев де... Ама ете, човек учи дури е жив. :icon_lol:

Дискусија за природата на жените помеѓу два интелектуални дивови, Дивајдер и Добро познат, со раскошен речник и вонземски смисол за хумор.

Ова не смее да се пропушти...

:vozbud:

Шо Лове бе? Лове, па лове. Јеба те Лове.

НЕ СЕ СИТЕ ТАКВИ.
Не реков дека се сите,аман кај прочита така да реков ?
Тоа ти се оние еманципованине , “ успешнине “ оние со три реда факултет,шо фатиле џенем некаде и само бараат некј за да му се насадат демек од љубов, или пак ако неможат да отидат чекаат да дојде, а богами и спремнисе и на фб да најдат некој за да фатат диф дивина вид виделија.
Ама не се сите такви бе постојат чесни исклучоци само ретки се, како албино гаврани.

Не реков дека се сите
.

Arno de, ne rece.

Ama go zapoti so ona: love, pa se love.

Има секакви. ене, една у Саудија, бара муж за тоарање, ама за редовно тоарање и ќе му даела 1,3 миљона долара. И? Ќе се НАЛОВЕ некој азган ко тебе.
После да викаме сите мужеј се ЛОВЕТ на пари со секакви?

П.С. потсети ме шо беше: физиономија?

Не реков дека се сите,аман кај прочита така да реков ?
Тоа ти се оние еманципованине , “ успешнине “ оние со три реда факултет,шо фатиле џенем некаде и само бараат некј за да му се насадат демек од љубов, или пак ако неможат да отидат чекаат да дојде, а богами и спремнисе и на фб да најдат некој за да фатат диф дивина вид виделија.
Ама не се сите такви бе постојат чесни исклучоци само ретки се, како албино гаврани.
Не е убаво што генерализираш(иако го одрекуваш тоа),но сепак сиромаштијава во земјава многу луѓе ги натерала да сторат непромислени работи.
И најпаметната риба,гладтта на јадица ја тера.:)

А со грците шо прајме мор мирјано ? грчиштана не ги носат дома,си ги пердашат спортски и рекреативно,и со нив да не се лупаат зашо мајко несакаат да речат ?

Ти што имаш да и понудиш на една жена?
Пари имаш ли? Паметен ли си? Убав ли си? Во кревет добар ли си? Зошто некоја би одбрала едника како тебе, а не некое дете дукатинче од Австралија?
Жените како и мажите, имаат секс заради задоволство, а не заради стапување во брак. Сега, ако име убаво со Грци, нека им е.

Не е убаво што генерализираш(иако го одрекуваш тоа),но сепак сиромаштијава во земјава многу луѓе ги натерала да сторат непромислени работи.
И најпаметната риба,гладтта на јадица ја тера.:)
Амааааа нееееееееееее зашто така сега,тиене се ебаваат за пари тие наоѓаат содни души во странство само зашто овде сите се сељачишта.
Јас ги разбирам нив, што ќе се дупат за 500 денари ќе се лупаат за поголеми пари,башка и сите се заљубени до уши, ах амор амор амор.

Амааааа нееееееееееее зашто така сега,тиене се ебаваат за пари тие наоѓаат содни души во странство само зашто овде сите се сељачишта.
Јас ги разбирам нив, што ќе се дупат за 500 денари ќе се лупаат за поголеми пари,башка и сите се заљубени до уши, ах амор амор амор.
Епа ете гледаш,со самото тоа што бараат некој кој емигрирал во Австралија,САД,бараат некоја материјална стабилност т.е пари.
Не е работата "сељак,граѓанин".:)

Ти што имаш да и понудиш на една жена?
Пари имаш ли? Паметен ли си? Убав ли си? Во кревет добар ли си? Зошто некоја би одбрала едника како тебе, а не некое дете дукатинче од Австралија?
Жените како и мажите, имаат секс заради задоволство, а не заради стапување во брак. Сега, ако име убаво со Грци, нека им е.
Чекај бе сега какво дукатинче тоа ти е дете долариште,зелено така лшти.
Нели за љубов се работи де нели не е се во парите, а и за грциве те разбирам де 50/60 годишни грклани дрскаат 18 20 годишни битолчанки, тоа од што се добри во кревет грците нели, или еврончињата што ќе ги добие малата ? ММММММММ
--- надополнето: 4 декември 2012 во 18:38 ---
Физјономија, не беше поврзана со дебелината?

Као, на темава: има многу физиономични девојки... Јави се, јавријо една.
--- надополнето: 4 декември 2012 во 18:35 ---

Кај најде грци сеа у целава приказна?
Се пердашат битолчанлки и со грци се разбира затоа што грците се ептен кавалери,и се ептен добри у кревет парите што им ги даваат на чупињата се само за да им покажат колку се грижат за нив.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom