Какви патики носите?

• Креатор на темата Креатор на темата Filip89
  • Време на започнување Време на започнување
Како мал нон стоп бев бос и научени ми се нозете и по ситни остри каменчиња и на трева и на жежок асфалт, а и немам проблем и сега така да одам, ама пак чудно ми е кога сум бос.

Папучите ги носам во поголем дел од годината. Си седат до креветот едно станување и папучите. [emoji1]
Ако ги имам оставено на друго место и сабајле видам дека ги нема и додека да идам до нив мислам којзнае како е да одиш така без ништо. [emoji16]

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

@Forza Milan!!! значи може да заклучиме, дека си папучар :icon_lol:

Иначе се подновив пред некој ден. Бели патики после 10+ години.
B9JQKp1.jpg

Предложете патики за во теретана. Сакав да земам Nike Metcon 4/3 ама неможам да најдам тука.

Предложете патики за во теретана. Сакав да земам Nike Metcon 4/3 ама неможам да најдам тука.
Што има да се препорачува тие што ти се свиѓаат купи ги, нема да дизаат тегови за тебе патиките

preporacajte ekvivalent na balenciaga golemive i sarenite, od nike, adidas, puma i kaj moze da se najdat
na nasive strani sportvision, dsport po cena najskapi gi dava air axis i air command koi i 2ta gi imam
nosat li novi stvari uopste kaj nas?
ne najdov nisto i na sportsdirect

od net oko mi fatija Nike's M2K Tekno i PUMA Thunder Spectra
siguren sum ima i od adidas bidejki go vidov niz insta modelot ama ne mozam da gi najdam

preporacajte ekvivalent na balenciaga golemive i sarenite, od nike, adidas, puma i kaj moze da se najdat
na nasive strani sportvision, dsport po cena najskapi gi dava air axis i air command koi i 2ta gi imam
nosat li novi stvari uopste kaj nas?
ne najdov nisto i na sportsdirect

od net oko mi fatija Nike's M2K Tekno i PUMA Thunder Spectra
siguren sum ima i od adidas bidejki go vidov niz insta modelot ama ne mozam da gi najdam

Adidas Yung 96 се многу сличен модел на Спектрата

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

^Таман за летово [emoji16]

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

На три пара Asics приметив дека се скинати на овој дел и повеќе не се удобни за носење, кај некој друг вака? Да е до мојата нога, ама и кај жена ми се скинати во тој дел и сите три пара многу малку се носени. Само кај Asics, а кај други нема никаков проблем.

Screenshot_20190601-123750~2.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom