Makaron
КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
- Член од
- 16 јули 2014
- Мислења
- 7.612
- Поени од реакции
- 11.740
Nemat zaebancija, plakjat Soros.од вчера вечер сум побогат за уште еден пар патики.
![]()

Sent from my D2403 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Nemat zaebancija, plakjat Soros.од вчера вечер сум побогат за уште еден пар патики.
![]()
Може да се начека квалитетна патика на попуст за фини пари и да им се изнаносиш.Готово ме убеди. А гледам досега нозеве сеуште одлично ми функционираат и покрај неколкуте нус - појави од ефтините патики.
hahahhaNemat zaebancija, plakjat Soros.
Sent from my D2403 using Tapatalk
Шо пари ги купи друже и од каде?![]()
ZX 850 Merlot, многу удобна патика
Тешко да најдиш стар модел се.. Јас ги продавав пред година дена ама сега гледам ги нема ни кај тој што ми ги праќаше..Прегледај го приврзокот 147060
Се наоѓа некаде во Скопје ваков модел? Puma Suede Classic
Ме интересира шо пари се, и машкиот модел е ист само боите во цртите е разл боја. Небитно шо е нека ми кажи само ценаДруже lol
Женско е @King B
2400 мислам ги земав од ситимол, ама пред пола година :/Ме интересира шо пари се, и машкиот модел е ист само боите во цртите е разл боја. Небитно шо е нека ми кажи само цена![]()
од дека ги купи?^ 2.190 се сеа мислам. Има и понова верзија, црни со розево, околу 5 се тие.