Какви патики носите?

• Креатор на темата Креатор на темата Filip89
  • Време на започнување Време на започнување
од вчера вечер сум побогат за уште еден пар патики. :)
qk5wov-l.jpg
Nemat zaebancija, plakjat Soros. :D

Sent from my D2403 using Tapatalk

Готово ме убеди. А гледам досега нозеве сеуште одлично ми функционираат и покрај неколкуте нус - појави од ефтините патики.
Може да се начека квалитетна патика на попуст за фини пари и да им се изнаносиш.
Од ефтини патики можеш да си направиш проблем со смрдење на нозете, чајна шопинг не дај Боже да одиш на гости негде у несвест ќе попаѓаат луѓето, и што е најлошо тешко се искоренува смрдеата.
Јас пратам каде има попусти таму купувам.
Во 2009 година кога матурирав си купив конверс оригинал ги убив од носење, тогаш уште не беа толку популарни како сега, нема каде не ги носев летно време особено не излегував од нив, на пешачење на планинарење на шетање душата им ја извадив едно 5 години. А пред 2 години купив во Црна Гора пазарски неоригинални Конверс плитки патики, чисто колку да имам за на работа, се распаднаа во рок од 2 недели.
Сега планирам периодов да паузирам со Конверсот поради бременоста, ќе барам нешто Рибок или слично со високи ѓонови.

47334.jpg
Се наоѓа некаде во Скопје ваков модел? Puma Suede Classic

Ме интересира шо пари се, и машкиот модел е ист само боите во цртите е разл боја. Небитно шо е нека ми кажи само цена :D
2400 мислам ги земав од ситимол, ама пред пола година :/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom