Какви патики носите?

• Креатор на темата Креатор на темата Filip89
  • Време на започнување Време на започнување
Тие адибас и слични купени од пазар нозите ги потат. И без пари да ги даваат не вредат. Ако во денот ги носиш повеќе од 3-4 часа, чорапите мокри како во некоја бара да си пропаднал. :D

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Држи вода и твојов муабет зашто стварно така е, ама за патики да давам поише од 2000 многу ми е скапо. Башка на секој 8-10 месеца ги кинам и купувам нови и мислам дека не вреди да се вложуваат толку пари у ``потрошен материјал`` .

Држи вода и твојов муабет зашто стварно така е, ама за патики да давам поише од 2000 многу ми е скапо. Башка на секој 8-10 месеца ги кинам и купувам нови и мислам дека не вреди да се вложуваат толку пари у ``потрошен материјал`` .
А не ти е скапо да даваш 1000 ден за некој си адибас патики кои прашање е дали ќе издржат на првиот дожд, а скапо ти е 2000-3000 ден за патики кои може да се начекаат и на попуст, а ќе ги носиш 3 пати подолго. :cautious:

Секој купува колку што може да си дозволи, но патиките кои ги купуваш за неколку месечна употреба го достигнуваат врвот на цената на оние со подобар квалитет.

Ако гледаш на долг рок, ќе видиш дека повеќе ти се исплати да купиш некои од 2000-3000, па и повише, отколку по 1000 од пазар.
Придобивки:
1. Квалитет.
2. Удобност на ногата.
3. Долготрајност.
4. Дизајн.
5. Можеш да се курчиш дека имаш "оригинал" патики.

Доколку имаш финансиска можност, пробај, земи, ќе ја осетиш и сам разликата. Еве јас имам земено адидас патики пред 5 години, ме коштаа 4 000 и сеуште се здрави прави и сеуште ги носам.
А имам и Пума од пред 8 години кои ги користам само за до продавница, на маало бидејќи толку им е векот веќе. Доодени се.
А што се не имаат истрпено и едните и другите.. од дожд, снег, фудбал, пешачење Аеродром-Карпош секој ден со Адидасот, пуцање камчиња по пат...
Е сега, се зависи од тебе како ги чуваш. Другар мој на секој 6 месеци ги кине и купува нови патики по 100 евра, ама може и да си го приушти тоа, па му чуе. :свиркам:

Ако гледаш на долг рок, ќе видиш дека повеќе ти се исплати да купиш некои од 2000-3000, па и повише, отколку по 1000 од пазар.
Придобивки:
1. Квалитет.
2. Удобност на ногата.
3. Долготрајност.
4. Дизајн.

Доколку имаш финансиска можност, пробај, земи, ќе ја осетиш и сам разликата. Еве јас имам земено адидас патики пред 5 години, ме коштаа 4 000 и сеуште се здрави прави и сеуште ги носам.
А имам и Пума од пред 8 години кои ги користам само за до продавница, на маало бидејќи толку им е векот веќе. Доодени се.
А што се не имаат истрпено и едните и другите.. од дожд, снег, фудбал, пешачење Аеродром-Карпош секој ден со Адидасот, пуцање камчиња по пат...
Е сега, се зависи од тебе како ги чуваш. Другар мој на секој 6 месеци ги кине и купува нови патики по 100 евра, ама може и да си го приушти тоа, па му чуе. :свиркам:
Вистинска приказна,ке те подржам за постот,во право е:).Извинете шо упаѓам,но најдов сличност во мислење.Важам за тип кој малку давам пари за патики и облека воопшто.До пред 2 години купував шкарт патики од 800/1000 денари секој пат и трпев како будала 10 часа на ден,болки во колена,рамни стапала,уби Боже,болка.Ајде се решив да пуштам срце,појдов до Аутлет продавницата во Борис Т салата и купив Адидас ранинг шусс со подршка едни бели ,слични на слика 2800 денари

141362994938651943-adidas-impulse-syn-running-shoe-white.jpg

и најдобра одлука некогаш:vozbud:Ги носам уште секој ден за користење и ги користев во теретана,шо не беше.Не се ни искинати,само се изгужвани,како да објаснам,како брчки има на материјалот од виткање.

Затоа мое мислење,еднаш плати скапо и користи засекогаш отколку ефтино за често и повеќе те фаќа.Те фаќа повреди на долготрајно,поголем трошок за се е пак;):)

Последно уредено:
Придобивки:
1. Квалитет.
2. Удобност на ногата.
3. Долготрајност.
4. Дизајн.

Па ги чувам колку што можам и напротив нешутирам ништо со нив но пешачам премногу, и предпоставувам затоа неможам да истерам бар една година со таквите. А следна цел ке земам бар некој од 2000 зашто 50 е + премногу ми е за патики а и општо за останата облека зашто не сум некој помодар или да патам по марки.

^ако не си помодар или да патиш по марки тогаш пати со нозете,за тебе нема спас..погоре членовите убаво напишале,но на кого[emoji56]

^ако не си помодар или да патиш по марки тогаш пати со нозете,за тебе нема спас..погоре членовите убаво напишале,но на кого[emoji56]
Готово ме убеди. А гледам досега нозеве сеуште одлично ми функционираат и покрај неколкуте нус - појави од ефтините патики.

од вчера вечер сум побогат за уште еден пар патики. :)
qk5wov-l.jpg

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom