Какви патики носите?

• Креатор на темата Креатор на темата Filip89
  • Време на започнување Време на започнување
Од кај ти се и колку ги зема ? :)
И само ваква боја имаше ?
Многу мерак ми праи изгледот , урбано патиче , башка изглеа удобно :).

Во Беверли доле шо е тоа Спорт-М. Од четири и двеста (мислам) сеа се 3.700.
Бои освен оваа има една со лилјаково. Али идивиди, ќе најдеш, попуст им е сеа некаков сите џапаат, у град Адидасот ќра патика нема.

Од пред 2 дена Im proud owner of Element -Tosh

BN.jpg

Маниа, но сеа иам нови за роденден DC

silver_black_dc_shoes.jpg

opincite.jpg

Гумени опинци
Заштитни обувки за употреба во лоши временски услови (дожд, кал и снег). Лицето на обувките е од квалитетна гума, отпорна на дејството на атмосферски фактори и може да е премачкано со специјален еластичен лак за поголема заштита. Ѓонот е од гума отпорна на абење и атмосферски фактори. Поставата на обувките е од трико-памучна ткаенина.

opincite.jpg

Гумени опинци
Заштитни обувки за употреба во лоши временски услови (дожд, кал и снег). Лицето на обувките е од квалитетна гума, отпорна на дејството на атмосферски фактори и може да е премачкано со специјален еластичен лак за поголема заштита. Ѓонот е од гума отпорна на абење и атмосферски фактори. Поставата на обувките е од трико-памучна ткаенина.

Onaa so lastikot gore, takvi.
Pobolji nema, a se perat so obicno crevo voda. ne treba da se kupuvaat specijalni tecnosti ili dodatni trosoci da se pravat.

Пред неколку дена ги земав овие
puma-first-round-womens-polka-dots3.jpg

2768617-240x300.jpg

Mat Star нешо баш онака поефтино ради шо е*ам матер на патики за максимум 2 ипол месеци...

дај бе нека ми дај некој предлог какви патики да си купам

носам нике

паааа
иам едни црвени
и едни црни
и едни бели ама тие не се ко црвените и црните,поинакви се
и иам едни сиви тие се ко белите
и уште едни карирани е тие се ко црвените и ко црните

носам шо ќе ми се свиѓа тоа и го купувам:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom