Какви патики носите?

• Креатор на темата Креатор на темата Filip89
  • Време на започнување Време на започнување
имам вакви само плави, многу удобна патика Скечерс. Кој пробал знае.

52458-70.jpg

Zasto Skechers pa neli patikite od Waikiki za 20e ti bile dobri?

za bespari nebi gi zemal
Зошто што им фали. За дотерување за некоја прилика се супер.
Автоматски споено мислење:

Добар избор, во Peko има доста квалтиетни патики ама не многу знаат :)
Да квалитет се супер но се зависи и од човек до човек колку ги носи и колку се труди да ги одржува.

Јас носам и Nike патики но сум од оние едни патики носам се додека не почнат да се кинат и после купувам нови.

Овој модел што ги купив од Peko не e типична спортска патика за цел ден да си во нив и да пешачиш, крај лето и есен кога е потопло може да се носи.

Последно уредено:
имам вакви само плави, многу удобна патика Скечерс. Кој пробал знае.

52458-70.jpg

Истите ги имам пола година, само црни, и ич не ми се удобни. Некако ногата ми се лизга напред и ми удираат прстите.

Се на се дали 10-тина пати ги имам облечено. Од кои на викенд одмор, и од тогаш само на кратки релации.

Истите ги имам пола година, само црни, и ич не ми се удобни. Некако ногата ми се лизга напред и ми удираат прстите.
Да не ти се големи. Мене ми лежи ногата топ. Ја ги имам откога искочи моделот скоро 2 години. Иначе не им е најидеалниот модел ако сакаш максимална удобност пример на работа ако ги носиш цел ден, но се доста кул лукинг.

Да не ти се големи. Мене ми лежи ногата топ. Ја ги имам откога искочи моделот скоро 2 години. Иначе не им е најидеалниот модел ако сакаш максимална удобност пример на работа ако ги носиш цел ден, но се доста кул лукинг.

Не, напротив, точни ми се. Ама некако задниот дел е подигнат и ногата ми оди напред.
За изглед се океј, поготово за есенско - зимно време. Ама за удобност, бар за мене не се најдобри и не би ги препорачал за долго пешачење.

1000010214.webp

...според дизајнот самата патика Skechers има подигната петица со што автоматски се прави притисок на предниот дел на стапалото што благо делува дури и на рамнотежата и самото движење на телото и самата патика не е за долго пешачење, за разлика од патика со рамна подлога т.е петица.

1000010213.webp

...инаку ваква блага подигната форма на заден дел е погодна за тие со рамни стапала, но не баш погодна за другите што го ,,тера" стапалото нанапред, а во другите делови го држи стапалото во фиксна состојба со што патиките Skechers со текот на времето доведува до послаби мускули.

...самото тело т.е стапало ќе каже што е добро како обувка и тоа е индивидуално, затоа не треба да се носи патика само поради бренд или затоа што сите носат, знае да повеќе штети на стапалото, а дадени доста пари за да не биде комотно?

Ако газиш на прсти не се удобни моделов, но ако идеш како мнозинството на пета нема проблеми никакви. Дури и ти ја крева петата ти дава самодоверба едно 2 цм повисок.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom