Какви патики носите?

• Креатор на темата Креатор на темата Filip89
  • Време на започнување Време на започнување
conversebasketballshoes.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG][/IMG]

Шо пари се? и кај може да се најдат по Скопјево..

Освен у конверз, конверз на др. место не продаваат така да иди провери си таму имаш во ГТЦ, на прв кат имаш и на рекорд 20м после мекдоналц а и во беверли мислам имаше

conversebasketballshoes.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG][/IMG]

Шо пари се? и кај може да се најдат по Скопјево..

Имаш и од 1,500 - 2,000, 3,000 ама верувај дека издржливи патики се, нема да се каеш за парите. :) Ти кажа членот над мене каде има и да, имаш и во Беверли продавница :)

Adidas,неможам да најдам слика моментално на нет..

Ако има во продавниците на адидас во ГТЦ. Евентуално Лукас спорт во Соравија, и ако се постар модел во продавницата во салата Борис Трајковски.
Во спротивно, уште не се донесени во Скопје.

31111558-300x300-0-0_Lacoste_Lacoste_Camden_Retro_White_Classic_Green_M.jpg малце се поразлични од овие ептен мали детали, многу добро е што не сум видел друг да има како моите патики зошто ако ги носи секој втор многу се нервирам. Малце скапи се ама вреди за парите, пола година и нешо ги носам и по планини и што уште не.. уште ми се како вчера да сум ги купил.. башка влијае и на имиџот сум приметил дека подруго те гледаат кога ќе те видат со крокодилчето ... :mist:

Прегледај го приврзокот 40524 малце се поразлични од овие ептен мали детали, многу добро е што не сум видел друг да има како моите патики зошто ако ги носи секој втор многу се нервирам. Малце скапи се ама вреди за парите, пола година и нешо ги носам и по планини и што уште не.. уште ми се како вчера да сум ги купил.. башка влијае и на имиџот сум приметил дека подруго те гледаат кога ќе те видат со крокодилчето ... :mist:

кај ги зеде овие и колку пари?

Како се движат цените на ‘‘Zoo York" vo Converse ? одприлика ?:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom