Какви патики носите?

• Креатор на темата Креатор на темата Filip89
  • Време на започнување Време на започнување
Спортска патика Najke

215511_10150160549546192_787036191_6487872_5757025_n.jpg

hahahh!

--- надополнето ---

Big Ben напиша:

u just hateinn...

--- надополнето ---

Ако некој знае каде го има моделов од Пума нека каже
1154491-p-MULTIVIEW.jpg

kade be so vakvi smesni patiki?

--- надополнето ---

Па вакви само црни и со темно син најк 5000 ден
http://www.myairshoes.com/wp-content/uploads/2008/04/nike-anthracite-pack-2.jpg

patikive ti tesko sranje....plus zimski se!

air-max-90-vivid-blue-1.jpg

Еве вакви земав пред еден месец, само комбинација од сива, темно сина и бела боја.

Вакви зедов пред 2 недели, 3.800 ден, на попуст од 4.500.

image1xl.jpg

image3xl.jpg

--- надополнето ---

Јас имам исти вакви, некаде пред околу 3 месеци ги зедов 3.000 ден. :)
conversebasketballshoes.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG][/IMG]

Шо пари се? и кај може да се најдат по Скопјево..

air-max-90-vivid-blue-1.jpg

Еве вакви земав пред еден месец, само комбинација од сива, темно сина и бела боја.

Абе незнам шо толку убавина во оваа патка јас не ви се мешам во вкусот ама се мислам дека е ради "сите вакви и ја такви" плус ептен е грда оваа освен за спорт

У последно време АирМаксов го гледам многу често... секој 3ти носи такви :)

исти вакви како на сликава, 4800 ги зедоФ

3180966047_e03f55c401.jpg

--- надополнето ---

убави се бе патикиви, ти очигледно врска немаш од мода....ц.ц.ц
hahahh!

--- надополнето ---

u just hateinn...

--- надополнето ---

kade be so vakvi smesni patiki?

--- надополнето ---

patikive ti tesko sranje....plus zimski se!

Air Max од денеска :)
150420111880.jpg

150420111882.jpg

Абе незнам шо толку убавина во оваа патка јас не ви се мешам во вкусот ама се мислам дека е ради "сите вакви и ја такви" плус ептен е грда оваа освен за спорт

Може не ти се допаѓа изгледот ама одењето со Ер Макс е како по облаци.

Носам, Адидас црни. тенки за полето, со црни врвки, а иам и најк подебели и повисоки малце за у зимуска тие топ се, со бели врвки, општо ја не практикувам да носам тие како кондурести што се, или чизми, пошто не ми е таков стилот, јас сум спортски тип, јас сум фин момак нејкам да се правам француз, абе не се баш еветини патики ама па ке издржат дупло поише од овие по двеилљадарки што се, јас рецимо ги носам доста време, башка така со мењавање зима-лето едните ги одмарам другите ги носам па после другите ги носам а овие ги одмарам и обратно, и така се фураат доста време од време на време и мајками ке земе да ги испере. А и иам некој постари патичиња исто за футбал или трчање нешто коа ги носам така, и тие исто у главном се најк пошто многу ми се допаѓаат, многу се лесни и не се оптеретува ногата, ја највише обраќам пажња на патики, пошто и одењето зависи од патиките, со нив се чуствувам како да одам по трева, а уствари ја идам по тротоар, а исто сум приметил и има дупчиња а и плус кожа и може ногата да дише и помалце мириса после чорапата. И исто така пошто темава е мода и убавина па најдобри се и на изглед... убави и јас сум убав и ми одговараат, па се сеќам у парк летоска коа ке се искочи со девојка да ти е мерак да шеташ, она вика ајде да седнеме на клупа ке се лапаме неможам да идам више се уморив, а мене не ми се седи мерак ми е сум искочил у парк да се шетам, и и викам па нормално ке се умориш коа носите штикли мислите у кафана ке идеме па сто пути сум ти кажал ја у кафана не идам, таму идат само сељаци и не спортски типови со кошуљи, ја неможам да ги поднесам нив, абе се знае која мода им е тоа.... се знае ке облечеш маица(без крагња, ако облечеш маица со крагња исто ко кошула да си облекол) не многу шарена со некој натпис на средина еве коа сме веќе кај најк и адидас може адидас натпис и така максимум 2-3 бои да има со добро издизајнирано напишано адидас или најк во средина кај градите, а од доле некој подколени фармерици малце пошироки(да не бидат тесни како кафанџиине наши).толку

adidas-originals-18.jpg
Више месец дека , околу 4000 ги земав. Иначе ова Air Max , со тренрерка ко србине сте :) Ми праат мерак Air Max али што секој 2 ги носи ми е ептен тапа и ја да зеам исти. Не дека овие адидасов не ги носат многу али максов последниве пола година ептен ''мода'' станаа.

Абе летово си земав едни патики, без марка. за 10 евра 1 кафеав пар и 1 црн пар. Мене ми изгледаше како од црвен крст да беше. Очекував да се скинат многу брзо, ама се излажав. И до ден денес ги носам и не се скинати. Е јебига нема марка и неможам да ги ставам на форумов:S. Социалки се, ама од подобрите

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom