Какви Gamer-и сте?

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување

Какви Gameri сте???

• Вкупно гласачи
    184
igram online, igram neonline, igram tetovsko, igram skopsko, igram sve igram malu sala na strana na arben caferi inace sve igram

Од ко почнав да играм онлајн игри синглплејр ми станаа некако досадни и ги играм единствено ко ќе немам интернет :)

so ce mi dojdi pri raka igram,a inaku ko ce zemam nekoja igra prvo ja svrtuvam na SP posle odam na MP

Измеѓу ама преферирам интернет

Не играм игри, порано играв само wow сега ништо!!!!

Hardcore singleplayer modder. :) Во ред е така? Со исклучок на WoW и некои multiplayer игри за во LAN.

Повеке сум играл офлајн фпс игри претежно, игри со помалку пукотници, играм полека лежарно, истражувам наоколу постојано, уживам во игри со добар амбиент и графика....
онлајн играв кантер последен пат пред две години кога заклав со нож на 2 сила двајца админи на адсл серверите, и ја деактивирав бомбата, ме банираа...одма...исфрустрирани...дознав дека ме банирале заради што сум играл со читови, а јас ден денес не научив ниту ме интереираше како се активират тие читови.....изнервиран влегов на серверот со друго име,,, и мајки шајки се им кажав.:icon_lol: ..тоа беше последен пат да ја играм таа игра...
Сега возам тракманија, кога имам слободно време....ме релаксира таа игра...

Онлајн дефинитивно, пред некој ден останав без Интернет и ми стана јасно кога го отворив фолдерот со игри и се што имав да изберам од Офлајн игри беше Heroes III of Might and Magic и Risk другото се ми бара интернет за онлајн. :facepalm:

Играм онлајн со исклучок на НБА(таа си ја фурам кариера,офлајн) иначе стриктно онлајн дека сум џанки за победи ! хардкор плејер

Обавезно секад иам една MMORPG што ја играм, а во слободно време играм и сингл плејер игрици. Не знам зошто, ама откако почнав онлајн да играм, офлајн игрите ги глеам онака, као споредни игри. А тоа е штета зашто баш добри игрици има за сингл. Кај и да е сеа ќе rage-quit-нам мултиплејерот и онака нате-нане релаксирано ќе си изиграм све што сум пропуштил минативе години. LFG, LFM, 1-2-1-2-3, гилдови, рејдови, трејдање, квестање, срања, досадно стана више -_-".

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom