Какви деца сакате да имате?

• Креатор на темата Креатор на темата ANHELITO
  • Време на започнување Време на започнување
Женски,близначки,паметни,здрави(и убај на мајка им :wink:)

sakam da imam zena crnkinja so latino primesi od Kolumbija sto ke im bide zena na moite dve maski deca:tv: ...iskrano sakam da imam bliznacinja

Дефинитивно за почеток близнаци(без разлика машки или зенски) едно да го тепа мажот ми а едно мене, а потоа усте едно женско.
Децата никогаш не се многу.

Не ми е битно дали ќе биди машко или женско,секако ќе си го сакам,пошто ќе биди мое.А за то дека кај мажите се поомилени машките деца и дека се малку порадосни кога ќе им се роди син отколку кога ќе им се роди ќерка мислам дека е апсолутно точно.

Можи фудбалски тим со резерви :pos2::pos2:

Site luge se so razlicni razmisluvanja.Nekoi sakaat zenski za da im pravat frizuri ,da im stavvat snolicki so eden zbor da gi ukrasuvaat.Drugi pak sakaat da imaat maski za da ima KOJ da gi nasledi(sto ne e pravilno),bidejki pod nase podnebje da imas SIN eeej znaes toa sto zanaci,vistinski potomok.Dali vie se soglasuvate so toa deka maskite deca ,vo nasi uslovi , se po posakuvani od tatkovcite otkolku zenskite.Ama ako e zensko neka e zivo i zdravo(nivni najcest komentar).:toe: :tapp: :nenene: (ne nema da e zensko ja sum majstor praam samo maski deca ):pos2:
Eпа женското ли ќе го наследи таткото ?!:pos2::pos2:

2 женски и 1 машко. Паметни да се и убај, све да имет и мозок и убавина:pipi:

Сакам 2 машки и 2 женски :) 2 што ќе се биолошки мои и 2 ќе посвојам ако сум во можност :pipi:

Сакам 3 женскии убавкии слатки да ги дотерувам :)
А јас 3 машки еве по можност,паметни,убави и темпераментно злобни како мајка им :pipi:,не за друго туку твоите да им ги наредеме на моите:vozbud::vozbud::vozbud:

А јас 3 машки еве по можност,паметни,убави и темпераментно злобни како мајка им :pipi:,не за друго туку твоите да им ги наредеме на моите:vozbud::vozbud::vozbud:

Хахаха немај мака ќе му ги наредиме само да биде работата и јас така планирав:vozbud::icon_lol: :) :je::je::je::je::je::je:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom