Каква пица јадете?

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
ja sakam kapricioza...strelec sum i toa na pocetok nema veze ali aj :

The`bItCh напиша:
Скорпија

Вие сакате необична пица со некој нов сос, крем па дури и пица со овошје, како на пример ананас. А покрај пицата, вие секогаш знаете да го добието телефонскиот број од келнерот/ката.

a be ajde, ne e tacno nejkam takvi pici :P
pica so ananas :lud:

Zarem navistina site strelci ja sakaat kaprichiozata??? I jas isto! :) Neverojatno.;) Najbolja e i so sea??? :):):)

Tava na pocetoko nema vrska.Jas sum vodolija ama nema sansi da jadam takva pica.Najcesto jadam kapricioza.

Уф капричиоза колку е гадно! Посебно ако пицеријата располага со онакви големи печурки, дебели.

Ма ќе седнеш ќе си нарачаш маргарита и кока кола, е тоа ти е јадење

Само да е ПИЦА!!!!

Пица наполитана со јајце! Одлична е. А тоа со хороскопскиот знак нема врска јас сум рак и не сакам да праам пици а уште помалку вегетаријански хехе.

pred nekoj den probav takanarecena "majoneza".

se ubavo, imase majonez na nea i jajce na sred. kajganski.

ne jadam pecurki na pica, gi davam na drugi. ako nejkat, gi trgnam nastrana. toa. :)

Лав

Вие сте голем гурман и јадете пица исклучиво во италијански ресторани. Сепак, не претерувате и никогаш не ја јадете целата пица, не бидејќи сакате стомакот да ви излегува над фармерките.
tocno taka!!! :) ali preferiram kapricioza

Horoskopskiot znak apsolutno nema veza so picite..... nit so nesto drugo....

Nema vrska

Hmmmmm....abe jas sum vaga i toa shto go pishuva navistina nema vrska...do sega ama bash nikogash nemam zemeno dve pici bidejki ne znam da se odlucam ama ponekogash znam da kazam deka salamata voopshto ne e ubava kako shto ne beshe i denes....A od picite osven kapri4ioza druga ne jadam...Taa mi odgovara so se i so seshto

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom